Bandit Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Witka. Poszukuję sprawdzonego serwisanta do naprawy pralki automatycznej. Jeżeli ktoś z czystym sumieniem może polecić proszę o kontakt do niego. Miłego dnia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Z czystym sumieniem potrafię polecić fachowca. Pan Walczak: 608263093. Jedyny problem jaki z nim jest to że nie jest z Łodzi i na prawdę ciężko go dorwać. Jeśli dostosujesz się do jego godzin bywania w Łodzi (handluje tez ponaprawowymi sprzętami) to będziesz zadowolony. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 ja od 15 lat korzystam z usług gościa który ma warsztat w "kapeluszu" koło szpitala kopernika, dojeżdża do klienta. 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Dzięki Aidekk za polecenie człowieka. Kosmaty podaj proszę nr tel. do tego fachmana. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Człowiek mi "zrobił dobrze" to czemu mam nie polecić? Jak dla mnie przyzwoity gość, nie oszukuje i idzie klientowi na rękę 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Aidekk nie wiem czemu, ale źle zinterpretowałeś moją odpowiedź. Ja naprawdę serdecznie Ci podziękowałem. Problem tkwi w tym, że w domu bywam chyba rzadziej niż moi goście. I nie jestem w stanie dostosować się do kogoś. Potrzebny mi serwisant, który jest bardziej dostępny. Jak nie znajdę nikogo innego godnego uwagi to nie omieszkam zadzwonić do Pana Walczaka. Jeszcze raz szczerze dziękuje za polecenie:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baran Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Mirosław Mikuś, firma Moro 42 679 22 33 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi