Hippolitt Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2015 (edytowane) Witam wszystkich. Mikołaj ze Zduńskiej Woli. Student we Wrocławiu. Na forum trafiłem przypadkowo w sieci szukając informacji o handlarzach w okolicach miasta Sprzętu jeszcze nie mam ale liczę że w tym sezonie jeszcze pojeżdżę jak sprzedam cztery kółka. I zacznę własną przygodę z dwoma xD Planuję aktualnie zakupić Bandziorka. Wymarzone dwa kółka od dawien dawna. Dołożyć kuferki dla turystyki ;] Pozdrawiam Wszystkich!! Edytowane 14 Maja 2015 przez Hippolitt (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Kovalchuck Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2015 Powodzenia w szukaniu no i cześć 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
chylon Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2015 Powitać 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Lancet Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2015 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Emil89 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2015 Witam 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Rekomendowane odpowiedzi