proxa Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Poszukuję kogoś kto dobrze zagazuje moją barchettę 95r, 1.8 132KM przebieg obecny 140 tys. Udokumentowany autko używane tylko w sezonie letnim. Niestety lubi pić, a paliwo idzie w górę. Mówiąc lubi pić, to na autko o wadze około 1000kg spalanie 12l jest dość spore. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Mogę polecić w Aleksandrowie na ul. Wierzbińskiej montaż gazu jak co to mój numer 514-450-267 udziele informacji 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 http://autogazlodz.com/Polecam, sam korzystam z ich usług 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proxa Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Dzięki zadzownię do ciebie na dniach a i stronę kolegi sprawdzę co to za firma. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkopnik Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 12 litrów???? Ale jazda mieszana czy na wysokich obrotach? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi