Suchy-wolk Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 Klub Enduro Team Centrum ma zaszczyt zaprosić na drugą rundę Mistrzostw Okręgu Łódzkiego w Cross Country, która odbędzie się 17 maja w Rzgowie na terenie CH. Ptak (pomiędzy halą Outlet a Kerakoll). Podczas imprezy z pewnością nie zabraknie widowiskowej rywalizacji i ostrej walki o punkty do klasyfikacji generalnej. Harmonogram zawodów:8:00 czynne biuro zawodów8:30 – 12:30 odbiór techniczny10:30 odprawa z zawodnikami11:00 wyścig klas OPEN quad + OPEN quad AMATOR12:00 wyścig klasy JUNIOR13:45 wyścig klas OPEN lic. A, B, C i klasa MASTERS + OPEN AMATOROrganizator dopuszcza się zmian w harmonogramie zawodów oraz zmian dotyczących łączenia klas, jeżeli będzie w danej klasie mniej niż 6 zawodników.Więcej szczegółowych informacji oraz regulamin zawodów znajdziecie na Portalu Łódzkich Motocyklistów 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
chylon Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2015 Warto jechać i pokibicować 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
kordi Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2015 (edytowane) Byłem, fajna impreza. Edytowane 17 Maja 2015 przez kordi (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
Martucha Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2015 Tylko wiałoooooo strasznie, ale to akurat nie wina organizatorów 0 Cytuj
kordi Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2015 Tylko wiałoooooo strasznie, ale to akurat nie wina organizatorów Fakt, łeb chciało urwać przy samej d......... 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2015 FOTO WSPOMNIENIA Z II RUNDY MISTRZOSTW OKRĘGU ŁÓDZKIEGO W CROSS COUNTRY 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Rekomendowane odpowiedzi