marmot.c Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2015 Ja bede na pewno Ze mną Konrad Dam znać 4 z nas dzisiaj bo jego numer zostawiłem w torbie ale wieczorkiem napisze i dam znać 0 Cytuj
motoTomasz Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 Szanowni Państwo. Podczas tego szkolenia będziemy chcieli Was nauczyć sposobu na "kontrolowane położenie motocykla w celu 100% pewności uniknięcia kolizji". Tak tak, to nie żart. Oczywiście będziemy starali się to zrobić tak, aby zminimalizować straty w sprzęcie, więc mamy nadzieję, że znajdzie się wśród przybyłych maszyn choć jedna z gmolami lub crashpad-ami. Dla zainteresowanych przewidujemy również podnoszenie motÓra bez uszczerbku na zdrowiu Do zobaczenia jutro. Czołem. 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.
X76 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2015 Co dobre szybko się kończy. Szybkiego powrotu do zdrowia dla jednej osoby ze szkolenia. 0 Cytuj
marmot.c Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2015 Dzięki wielkie za super event ... Tyle wiedzy i praktyki Rewelacja Dziękuje za cierpliwość i indywidualne podejście Mam nadzieje ze efekty pozostaną i bedzie juz tylko lepiej 0 Cytuj
motoTomasz Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2015 Fajnie było Was poznać, szkolić, opierdzielać, chwalić itd. Tylko pamiętajcie, że ja bardzo, ale to bardzo nie lubię zbierać ludzi z asfaltu, a już szczególnie z trawy A ja, tak dla odmiany, straciłem głos, więc nie opierdzielałem się 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 6 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2015 Dziękuję wszystkim uczestnikom szkolenia za super dyscypline i zabawę nie obeszło się tym razem bez drobnych kontuzji ale do wesela się zagoi za miesiąc znowu walczymyJeszcze raz serdecznie dziękuję całej łódzkiej ekipie i polecamy się na przyszłośćpozdrawiam Robert Chmielewski 0 Cytuj
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2015 Żyszk wrzucisz zdjęcia ? Ja filmy postaram się wrzucić jutro takie nieobrobione ale do ściągnięcia 0 Cytuj
marmot.c Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2015 No i jak z tymi zdjęciami i filmami ?? 0 Cytuj
X76 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 Dzisiaj się kończy a zdjęć nie ma 0 Cytuj
żyszk Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 proszę bardzo o FŁM zapomniałem https://goo.gl/photos/DdeHTRSawVkerBSj7 0 Cytuj
marmot.c Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2015 I to już wszystkie ?? 0 Cytuj
motoTomasz Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2015 Pfi, na żadnym mnie nie ma 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.
marmot.c Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2015 Pfi, na żadnym mnie nie ma Też sądziłem, że więcej tego będzie. W sumie 6h jazdy i udało się i jestem na 1 zdjęciu, tylko że nie ostrym... 0 Cytuj
motoTomasz Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2015 Czyli nie tylko ja jestem taki brzydki Ale ja bez kasku byłem 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.
marmot.c Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2015 No właśnie Jak oni mnie w kasku poznali ?? 0 Cytuj
zino Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2015 I to już wszystkie ?? Spoko,dzisiaj zmobilizuję Żyszka i dożuci więcej... 0 Cytuj
marmot.c Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2015 Spoko,dzisiaj zmobilizuję Żyszka i dożuci więcej. Trzymam za Was kciuki :-) Robert - jeszcze filmy obiecałeś 0 Cytuj
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2015 Dzisiaj wróciłem ze szkolenia postaram się w przyszłym tygodniu wrzucić filmy jest tego sporo .pozdrawiam 0 Cytuj
marmot.c Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2015 I jak z tymi filmikami ?? 0 Cytuj
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2015 I jak z tymi filmikami ?? jeszcze chwilka już zrzuciłem na kompa postaram się je wrzucić w przyszłym tygodniu masa roboty wybaczcie 0 Cytuj
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2015 Panowie i panie to co udało się zarejestrować kamerą ! Szukajcie się i do albumu pamiątkowego jak ktoś by chciał pliki to zapraszam do biura przegram na dysk . Pozdrawiam Robert Chmielewski i zapraszam 11 lipca znowu trenujemy w Bydgoszczy FILM : 1. 2. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi