Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Tor Bydgoszcz Z Kulikowisko.pl 06.06.2015R.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bede na pewno Ze mną Konrad Dam znać 4 z nas dzisiaj bo jego numer zostawiłem w torbie ale wieczorkiem napisze i dam znać

Opublikowano

Szanowni Państwo.

Podczas tego szkolenia będziemy chcieli Was nauczyć sposobu na "kontrolowane położenie motocykla w celu 100% pewności uniknięcia kolizji".

Tak tak, to nie żart.

Oczywiście będziemy starali się to zrobić tak, aby zminimalizować straty w sprzęcie, więc mamy nadzieję, że znajdzie się wśród przybyłych maszyn choć jedna z gmolami lub crashpad-ami.

Dla zainteresowanych przewidujemy również podnoszenie motÓra bez uszczerbku na zdrowiu

Do zobaczenia jutro.

Czołem.

Stayin' Alive

Instruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.pl
Ratownik MotoPozytywni.pl

Jeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.
Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.

Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.

Opublikowano

Co dobre szybko się kończy. ;)

Szybkiego powrotu do zdrowia dla jednej osoby ze szkolenia.

Opublikowano

Dzięki wielkie za super event ... Tyle wiedzy i praktyki Rewelacja Dziękuje za cierpliwość i indywidualne podejście Mam nadzieje ze efekty pozostaną i bedzie juz tylko lepiej

Opublikowano

Fajnie było Was poznać, szkolić, opierdzielać, chwalić itd. Tylko pamiętajcie, że ja bardzo, ale to bardzo nie lubię zbierać ludzi z asfaltu, a już szczególnie z trawy ;)

A ja, tak dla odmiany, straciłem głos, więc nie opierdzielałem się :smile:

Stayin' Alive

Instruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.pl

Jeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.
Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.

Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.

Szkoła Motocyklowa Turbo
Opublikowano

Dziękuję wszystkim uczestnikom szkolenia za super dyscypline i zabawę nie obeszło się tym razem bez drobnych kontuzji ale do wesela się zagoi za miesiąc znowu walczymy
Jeszcze raz serdecznie dziękuję całej łódzkiej ekipie i polecamy się na przyszłość
pozdrawiam Robert Chmielewski

Szkoła Motocyklowa Turbo
Opublikowano

Żyszk wrzucisz zdjęcia ? Ja filmy postaram się wrzucić jutro takie nieobrobione ale do ściągnięcia

Opublikowano

No i jak z tymi zdjęciami i filmami ??

Opublikowano

Dzisiaj się kończy a zdjęć nie ma :shock3:

Opublikowano

Pfi, na żadnym mnie nie ma :sad2:

Stayin' Alive

Opublikowano

Pfi, na żadnym mnie nie ma :sad2:

Też sądziłem, że więcej tego będzie. W sumie 6h jazdy i udało się i jestem na 1 zdjęciu, tylko że nie ostrym...

Opublikowano

Czyli nie tylko ja jestem taki brzydki ;)

Ale ja bez kasku byłem ;)

Stayin' Alive

Opublikowano

No właśnie Jak oni mnie w kasku poznali ??

Opublikowano

I to już wszystkie ??

Spoko,dzisiaj zmobilizuję Żyszka i dożuci więcej...

Opublikowano

Spoko,dzisiaj zmobilizuję Żyszka i dożuci więcej.

Trzymam za Was kciuki :-)

Robert - jeszcze filmy obiecałeś

Szkoła Motocyklowa Turbo
Opublikowano

Dzisiaj wróciłem ze szkolenia postaram się w przyszłym tygodniu wrzucić filmy jest tego sporo .pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Szkoła Motocyklowa Turbo
Opublikowano

I jak z tymi filmikami ??

jeszcze chwilka już zrzuciłem na kompa postaram się je wrzucić w przyszłym tygodniu masa roboty wybaczcie

Szkoła Motocyklowa Turbo
Opublikowano

Panowie i panie to co udało się zarejestrować kamerą ! Szukajcie się i do albumu pamiątkowego jak ktoś by chciał pliki to zapraszam do biura przegram na dysk .

Pozdrawiam Robert Chmielewski i zapraszam 11 lipca znowu trenujemy w Bydgoszczy

FILM :

1.

2.