Mrzonka Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2015 Witajcie, To ja - Mrzonka - Łodzianka (z krwi i kości od pokoleń). Aktualny stan posiadania motocykli "0" jednak do końca roku stan ulegnie znacznej poprawie, jako że koszmarnie tródno wyrównać poziom adrenaliny będąc w roli plecaka. (Nie to, żebym narzekała! - są przecież wyjątkowi ludzie i wyjątkowe sytuacje). Zarażona chorobą motocyklową jakieś 6 lat temu, juz wtedy byłam zdrowo pełnoletnia, więc o swoim wieku nie będę więcej pisać. Do forum dołączam, bo lubię mieć wgląd w to co się u was dzieje i od czasu do czasu odnaleźć się na jakimś zdjęciu grupowym "pykniętym" przez kogoś z was na jakimś moto-spacerze. "Pełnoprawna" poczuję się tu dopiero po zakupie mojego wypieszczonego marzenia, ale puki co, mam nadzieję, że nie będziecie ze mnie specjalnie łacha darli. Pozdrawiam i do zobaczenia. 0 Cytuj
Lancet Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2015 Czołem Karolino! Powodzenia w poszukiwaniu swojego moto! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Kovalchuck Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2015 Cześć 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Dann Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2015 Siemanko 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Mikado33 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 Powitać i życzę upolowania wymarzonej maszyny 0 Cytuj
chylon Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2015 Powitać 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Rogal Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2015 No powitać i powodzenie z własnym sprzętem 0 Cytuj ...
Mrzonka Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2015 Tymczasem, gdyby ktoś był uprzejmy mnie wziąć ze sobą w najbliższy czwartek, to właściwie byłabym bardzo zobowiązana - kontakt jak w profiu lub jakkolwiek (mam nadzieję, że nie naruszyłam tym postemzasad "powitalni" ) - jeśli tak to bardzo przepraszam - to się już więcej nie powtórzy 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi