kosmaty Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 ludziska poszukuję dla koleżanki miejsca parkingowego dla moto w okolicach ul. Palntowej, może być z kimś na spółkę. PILNE!!! pisać priv lub dzwonić 730-533-335 Dzinx. 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 (edytowane) jak coś to i ja się podłączę lokalizacja podobna bo już kurna wszystkie parkingi w okolicy zajęte a do momentu aż czegoś nie znajdę to nie mam jak śmigać. Kosmaty taka literówka Ci się wdarła w nazwę ulicy .... Plantowej Edytowane 3 Czerwca 2015 przez Massi (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorek Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 WSRM na Warckiej - garaż wielopoziomowy. Tam zawsze są wolne miejsca. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 (edytowane) no zawsze ale nie w tym roku, byłem 2x bo mówili że mają jeszcze jedną klatkę przyszykować na 5 motongów, byłem dziś ale nie wiedzą kiedy i czy w ogóle. Chciałem tam postawić gdziekolwiek byle stał to nie bo za duże ryzyko i kto tego dopilnuje. A najlepsze jest to że kiedyś szukałem tam ludka i nigdzie go nie było, zwiedziłem wszyskie piętra mogłem opitolić samochody z czego by mi się podobało. Więc pilnowanie to ich słaba strona. W tamtym roku mi tam jakiś głąb motocyklista przetarł mi siedzenie i też nikt nic nie wiedział i nie widział. Edytowane 7 Czerwca 2015 przez Massi (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi