Hapti Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Witam wszystkich!Nazywam się Paweł. Od urodzenia mieszkam w Łodzi i mam już 20 wiosen na karku.Motocykle jarały mnie od małego "kajtka" i jest duża (i realna) nadzieja, że w końcu marzenia się ziszczą i zacznę swoją jednośladową przygodę. Doświadczenia w prowadzeniu motocykli praktycznie nie mam. Parę razy śmignąłem na sedesach i raz pojeździłem trochę w lekkim terenie na enduro. Po tym ostatnim poczułem, że jednoślady to jest to! Co prawda lubię jeździć swoją puszką, ale motocykl na pewno da mi więcej frajdy i oszczędności (przede wszystkim czasu bo pieniądze raczej szybko się nie zwrócą...). Życzę wszystkim szerokości i bezpiecznej jazdy! Pozdrawiam! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Cześć fajnie, że się jarasz moto działaj! dwa sprostowania: 1. Wiosen masz DOPIERO 20 na karku a nie 'już' chyba że zagajasz do gimnazjalistki 2. Kasa się nie zwróci, motocykl to nie jest tania pasja. Przekonasz się 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hapti Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Cześć fajnie, że się jarasz moto działaj! dwa sprostowania: 1. Wiosen masz DOPIERO 20 na karku a nie 'już' chyba że zagajasz do gimnazjalistki 2. Kasa się nie zwróci, motocykl to nie jest tania pasja. Przekonasz się Ad 1. Celowa ironia Ad 2. Wiem. Ale czasu oszczędzę na dojazdach na uczelnię/praktyki/siłownię. W tych korkach "trasę" 7km idzie robić nawet 40 minut w puszce... Pieniężnej oszczędności fakt, nie ma. Ale tankowanie na pewno przyjemniejsze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Witam, Odpowiedni wiek by wsiadać na moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodekm22 Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Powitać nowego. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 powitać Kolego w moim roczniku Ach my staruchy 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Czołem "Dziadki dwudziestoletnie" Pozdrawia ponad 50-letni smarkacz! 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymike86 Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Ad 1. Celowa ironia Ad 2. Wiem. Ale czasu oszczędzę na dojazdach na uczelnię/praktyki/siłownię. W tych korkach "trasę" 7km idzie robić nawet 40 minut w puszce... Pieniężnej oszczędności fakt, nie ma. Ale tankowanie na pewno przyjemniejsze Mimo tej kasy, która się nie wróci to wrażenia i frajda bezcenna Witam Cię kolego i życzę powodzenia w zakupie ja kupiłem nówkę 125tkę i mam banana na gębie gdy tylko wsiadam na moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Siemka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Siema 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hapti Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Mimo tej kasy, która się nie wróci to wrażenia i frajda bezcenna Witam Cię kolego i życzę powodzenia w zakupie ja kupiłem nówkę 125tkę i mam banana na gębie gdy tylko wsiadam na moto Dzięki! No akurat celuję w coś 500-600cc. Jakoś tak xj600s mi baaardzo przypadła do gustu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donek35 Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Siema 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Siemano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Siemka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr:) Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Siemka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Siemka jak już co niektórzy napisali wcześniej, żadne hoobby/pasja nie jest tania. Co do oszczędzania na paliwie... Można być bardzo zaskoczonym ilościami pożeranego paliwa przez np dwusowową Hondę NSR. To tylko 125cc a przy dzidowaniu taniej wyjdzie jazda samochodem Powodzenia w realizacji celu jakim sa 2oo 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Powitać 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tajnywspółpracownik Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Witam!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi