スティグ Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Czołem, Na ten sezon przesiadka na Raptora 1000.Motocykl zakupiony nieco przypadkowo z fajną historią. Produkcja: 2006r. Sprowadzony do Polski jako nowy w 2011r - pierwsza rejestracja 2011r. - 1 właściciel do tej pory, - przebieg 3900 km, Po zakupie zrobione u Pawła: - nowe Metzelery Sportec M5 przód/tył - komplet nowych płynów, - uszczelniacze lagów, - nowe kierunki led - owiewka PUIG, - wydechy Moto GP - jest nieprzyzwoicie głośny... Poprzedni właściciel założył akcesoryjne lusterka. Ogólnie bardzo przyjemna V-ka, z up-kami z przodu, przewody w oplocie, ładnie wykończona w detalach, rama MV Augusta, silnik z Suzuki TL. Krótki, mały, bardzo fajnie się zbiera.LwG! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Czy to nie ja cie widziałem na Inflanckiej? Byłeś z kolegą a ja na niebieskim V-Stromie z pasażerką 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
スティグ Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Czy to nie ja cie widziałem na Inflanckiej? Byłeś z kolegą a ja na niebieskim V-Stromie z pasażerką Tak jest. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Zadbana sztuka. Jeżeli opis ma swoje odzwierciedlenie w rzeczywistości to trafiłeś świetną okazje. Do tej pory tylko małą widziałem. Ładnie się prezentuje, taki tańszy monster. Silnik z SV chyba a nie TL. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdfimage Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 1000 cm3 w V-ce Podejrzewam, że gdybym obok akurat przejeżdżał to włosy by mi dęba stanęły Super sprzęt, niech żyją V-ki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Wreszcie coś innego na ulicach się pojawi Świetny zakup. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Fajny "golas"! Z charakterem - i nietuzinkowy! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi