Hein_Gericke Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Witam wszystkich Jestem z pomorskiego. Reprezentuję firmę LUKA Spółka Z.O.O. która jest przedstawicielem firmy Hein Gericke w Polsce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Póki co kiepsko zacząłeś udział na FŁM i od razu poleciały ostrzeżenia. W każdym razie, powitać http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Drugi taki post, najpierw człowiek o nicku (nie wiem czy mogę zacytować) motozloty.com a teraz ten. Prosiłbym adminów, żeby nie zmieniać forum w reklamownię bo jeśli tak ma być to ja osobiście poszukam innego (a póki co nie chciałbym tego robić bo forum jest ok). 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi