bartek2000335 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Dzięki za otuchę A ty dbaj o kucyka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zimowe wieczory są długie i nudne... więc siedzę w garażu i kombinuję Na poczatek przewód hamulcowy w oplocie Później radialna pompa Magura z KTMa SMR Niestety hamulec dalej był średni więc poszła większa tarcza, teraz ma 320 mm I na koniec czterotłoczkowe Brembo Zostało jeszcze tylko wycięcie adaptera zacisku, projekt już gotowy Mam nadzieję, że ten hebel pozwoli mi opóźnić trochę hamowanie i poprawić czasy Stara kierownica zakończyła swój żywot Maciek pojeździł Więc musiał mi kupić nową W międzyczasie zmieniłam też napęd To chyba wszystko Zostało jeszcze przerobienie kół na bezdętkowe i serwis zawieszenia A Tu ktoś się dorwał do mojego kucyka (zdjęcie Smooth Lukas) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Wreszcie jakiś porządny wpis z fajnymi zdjęciami. 2 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Fajny WR 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko0426 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 z jakiego źródła ten czerwony naped ? Potrzebuje taki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 ze źródeł własnych kupujesz spray i malujesz ;] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko0426 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Aa takie buty myślałem ze to ta seria RK red na ktora nie mogę zapolowac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi