Skocz do zawartości

Yamaha Wr250X

Lusia

Rekomendowane odpowiedzi

Miałam kupić suzuki drz 400 ale skończyło się na jadźce  :smile: tak prezentuje się moja nowa wymarzona maszynka - pieszczotliwie nazwana przez Maćka kucykiem  :smile:  :biggrin: marzenia są po to, żeby je spełniać  :biggrin: wreszcie SM!!! :biggrin:

DSC07986.jpgDSC07975.jpgDSC07987.jpg

Ładna maszyna. Pewnie ładnie pracuje na na tym wydechu. Tylko ten kolor jakoś mało pomarańczowy :P Muszę się z wami przejechać na tor żeby sprawdzić swoje katy.

dzięki :smile: Maciek jeszcze wczoraj coś pozmieniał przy wydechu i jestem głośniejsza niż jego kacik :biggrin: zresztą w ogóle jest ogień :biggrin: z zatyczkami w uszach będę jeździć :P 

na tor zapraszamy :biggrin: w piątek i w niedzielę jedziemy ;) im większa ekipa znajomych tym przyjemniej :smile: 

Super! Leo musi nieźle ryczeć  :biggrin: A co do marzeń to niedawno spełniłem swoje, wiem ile daje to radości i satysfakcji także gratuluję bo prezentuje się świetnie  :smile:

z forum supermoto :smile: wystawiona chyba była na tablicy albo allegro, nie wiem zresztą, bo nie ja szukałam ;) ale wiem, że zakup udany :biggrin: dzięki wielkie za miłe słowa :smile:

@Lusia! Kawał rumaka Ci się trafił! Wygląda bardzo bojowo, niech służy bezawaryjnie!

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

o kurcze chyba się zakochałem :biggrin: (w motocyklu) zarąbisty jest ! 

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

ano to prawda jest zarąbisty :smile: pierwsza gleba zaliczona i nic się nie stało z moto :smile: kilka rysek :smile: 

mdfimage ja to raczej tor ;) 

W Marcie nawet nie próbuj

Nie bój nie bój :biggrin:

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Miałam kupić suzuki drz 400

Miałaś kupić Husqvarne z tego co pamiętam  :decayed:

No dobra, ale niech będzie, najwyżej w przyszłym roku  ;)

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel

Tylko powiedział słowo o Husce i już mówię ci że lepsza by była :biggrin: No ale gratuluje maszyny :biggrin:

• 4 tygodnie później...