Niemowa Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2015 Siemanko, na imię mam Damian. Mam 23 lata, jestem osobą sympatyczną (a przynajmniej staram się taką być) ale jak wynika z pseudonimu dosyć zamkniętą w sobie. Swoją przygodę z motocyklami zacząłem od Hondy CLR 125 zaraz po zdaniu prawa jazdy następnie była Honda Hornet. Oba motocykle były jeszcze mojego taty a moja historia z nimi raczej epizodyczna. Do dwóch kółek powaracam po około 2 latach już z własnym wymarzonym motorkiem. Forum znalazłem szukając głównie osób chętnych gdzieś razem wyskoczyć pośmigać. Również mam nadzieję, że uda mi się wpaść do Was na czwartkowe spoty przybić piątkę Także LWG! I mam nadzieję do jak najszybszego zobaczenia 0 Cytuj
chylon Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2015 Powitać i myślę że przemówisz w naszym gronie 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Kovalchuck Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2015 Powitać 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Aidekk Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2015 Powitać i do zobaczenia 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Matik Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2015 Witam i do zobaczenia. W razie czego zapraszam na nocne latanie 0 Cytuj
Dann Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2015 Siema 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Lancet Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2015 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Jorima Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2015 cześć w razie potrzeby znam język migowy, może to Cię trochę otworzy zapraszamy na spoty czwartkowe 1 Cytuj
mdfimage Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2015 Witamy w naszym gronie pozytywnie zakręconych 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi