boodgee Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 (edytowane) Juśka, ale musisz przyznać, że wśród dziewczyn i ich gustu Twoja XJ'ta biła moją. Wolały różowe dodatki niż głęboką czerwień/piekielne bordo Niezapomniany komentarz do wujcia Kawy wystosowany przez jedno dziecko: jesteś za gruby na ten motor Luki tak długo jeździł, aż się 'zagotował' 21. niestety mnie nie bedzie, bo śmigam na wywczas, ale od 8 lipca działam dalej. Edytowane 1 Czerwca 2015 przez boodgee (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Ależ ja nie mówie że sam jeździłem bo Luki nawet więcej uśmiechów wywołał pełnowymiarowymi przejażdżkami, a wujo Chylon mimo że był dzisiaj Goniowym sprzętem bez tylnego siodła uległ pod prośbami i woził dziewczyny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 a wujo Chylon mimo że był dzisiaj Goniowym sprzętem bez tylnego siodła uległ pod prośbami i woził dziewczyny i później słyszał, co słyszał 2 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Juśka, ale musisz przyznać, że wśród dziewczyn i ich gustu Twoja XJ'ta biła moją. Wolały różowe dodatki niż głęboką czerwień/piekielne bordo - no cóż przyznaje nieskromnie, że dziewczyny wiedzą co fajowe - róż ma jednak nieodpartą MOC 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi