St.Yopa Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Rocznik 2009,zakupiony w łódzkim salonie. Nakulane 10000K ,motocykl otrzymał sporo dodatków Rizomy oraz DPM a także piekielnie głośny wydzior Devil http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/strong.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 No, no widać "piekielna" maszyna Ciekawe jak z wygodą, bo wygląda na typowego sporta. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Yopa Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Nie jest najgorzej.Pozycja zdecydowanie odbiega o pozycji sportowej. W tym roczku przykładowo zamiast otwarcia w sezonu w Częstochowie pojechałem wraz z kilkoma kompanami do Krynicy Morskiej ,czyli około 400km w jedną stronę. Wiadomo ,tyłek trońku bolał ale nic poza tym :)Pozycja bardzo przyjemna ,sportowo-turystyczna czyli wyprostowana z lekkim pochyłem na kierownicę. Można pokonywać śmiało spore odległości a jedynie powyżej 160km/h pojawia się problem z oporem powietrza na klacie. Zdarzają się owszem odcinki pokonywane z prędkościami powyżej 200km/h ale jak wiadomo to jest "golas" a nie sport czy typowy turystyk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiamil Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 na żywo ta Hondzia wygląda równie dobrze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 No no, niezła maszyna, a co do tłumika to miałem okazje go usłyszeć i powiem jedno - robi ogromne wrażenie! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielfit Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 No ładne cacko ja tu widzę Przymierzałem się kiedyś do kupna Hondy CB 1000 lub Yamahy FZ1.Zawsze miałem słabość do nakedów. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 < 3 nie dosyć że muszę na nią patrzeć na h-h, to jeszcze tutaj... xPPP ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Piękna (pełny odlot) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Piękna biała dama 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi