Velastir Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Posiadam nieoryginalną szybkę lustrzaną do mojego kasku bez uchwytu do pinlock-a. Czy są jakieś pinlock-i które przykleja sie do szyby? czo może są jakieś sposoby na założenie uchwytów do pinlocka? macie jakieś patenty? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Są wklejki takie na szybkę działające jaj pin lock. Kosztują 50 zł i działają świetnie. Gdzieś tutaj na forum pytałem już o tym kiedyś. Tylko zapomniałem teraz jak to się nazywało :-P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Są wklejki takie na szybkę działające jaj pin lock. Kosztują 50 zł i działają świetnie. Gdzieś tutaj na forum pytałem już o tym kiedyś. Tylko zapomniałem teraz jak to się nazywało :-PFog City się to zwie. Pięć dych kosztowała stara wersja, teraz nowa usprawniona to jest około 80 zł. Można to nabyć u nas w sklepie, jak będę w firmie to sprawdzę czy zostało nam coś jeszcze na stanie, bo było ostatnio na nie spore ssanie A co do działania, to klienci chwalili, my sami nie używaliśmy, bo mamy pinlocki 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Możliwe, kupiłem z jakieś 2 lata temu. Do tej pory świetnie działa, wielokrotnie odklejane, przyklejane i wszystko ok. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velastir Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Super. Daj znać czy wam coś zostało, jestem zainteresowany 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velastir Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) Po zebraniu informacji i zastanowieniu sie zakupiłem pinlocik FogCity. Ten artykuł mnie do tego zachęcił: http://www.motogen.pl/FogCity-sposob-na-zaparowany-wizjer,7729.html Tu inny test innego pinlocka http://www.motogen.pl/Antifog-Oxford-Ultra-Clear,7741.html Edytowane 10 Maja 2015 przez Velastir (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 (edytowane) Wybaczcie, że odgrzewam kotleta. Kupiłem ostatnio wklejany antifog Oxforda (http://www.motogen.pl/Antifog-Oxford-Ultra-Clear,7741.html). I generalnie swoje zadanie spełnia świetnie tylko co 2-3 dni odkleja się od szybki. Porządnie wyczyściłem/odtłuściłem powierzchnię szyby przed przyklejeniem anifoga. Do tej pory świetnie działa, wielokrotnie odklejane, przyklejane i wszystko ok. Roland, podpowiesz jak dokonujesz wielokrotnego przyklejania? Jakiś delikatny klej? p.s. uprzedzam złośliwców, że przykleiłem go od wewnętrznej strony szybki ;-) Edytowane 29 Października 2015 przez gary (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Może jakiś zleżały i klej ma dość.A już myślałem że nakleiłeś go od zewnątrz hehehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Widzisz, bo podobno oxford nie ma najlepszych tych szybek a dokładniej kleju na nim... Ja mam firmy fogcity chyba i odklejałem ze trzy razy i nadal klej jest tak samo mocny jak na początku... Więc ja nie miałem takiego problemu jak Ty... A jak chcesz fest przykleić to superglue :-P ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi