///MacArthur Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Witam mam do Was takie ptanie które moto bedzie dla mnie lepsze jako świeżaka ? Mam dwa typy Honda cbr F4i (od 2001)lub Honda cbr rr(od2003) z tym że mam 86kg wagi i 190cm wzrostu obawiam się że ta druga będzie dla mnie za mala? Cenowo i stylistycznie sklaniam sie ku rr poniewaz jest niewiele droższa tylko te rozmiary (zbyt małe ??) Prosze o podpowiedz kolega motocyklista odradził mi wszelki r6 gsxy. Motocykl bedzie głownie jeździł w mieście sporadycznie trasa do 300km. Dziękuje za wszystkie cenne uwagi. 0 Cytuj
Rogal Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Kolego, w pierwszej kolejności zapraszamy do powitalni, bo zaraz jakiś moderator da Ci ostrzeżenie. W jakim stopniu jesteś Świeżakiem? Bo jeśli takim że nawet nie jeździłeś nigdy skuterem 50 cc to żaden z tych motocykli.A jeśli masz już jakieś pojęcie o lataniu na 2oo to najprościej będzie jeśli przysiądziesz się do jednego i do drugiego. Porównasz pozycje itp.Co do rozmiarów, oba te typy nie są duże bo to takie małe zwinne pociski do łamania zakrętów na kolanie Wyglądem się aż tak nie przejmuj, ja mam 183cm i na małym zx6r wyglądam normalnie..i i jeździ mi się wygodnie, przynajmniej przez pierwsze 100 km 2 Cytuj ...
Aidekk Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Myślę, że jak wybierzesz się w czwartek o 18:00 na miejsce spotkań czwartkowych to nikt nie powinien mieć nic przeciwko byś przysiadł się do maszyny. A maszyn w ostatni czwartek było 50+ 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Rekomendowane odpowiedzi