Delgado Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2015 Mam pytanie odnośnie tego zlotu będzie ktoś wrzucał filmik na youtube z tego zlotu ? Widziałem, że sporo ludzi miało kamerki. Bardzo bym prosił o jakieś podesłanie filmiku jeśli można, z góry dziękuje i pozdrawiam :-) 0 Cytuj
krzychoslav Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2015 byliśmy i powiem szczerze... postaliśmy, popatrzyliśmy na "pokaz super enduro" - 3 przeszkody i jazda w kółko, fajnie gościu skakał no ale.. - i pokaz ratownictwa (opisywany tak znużonym, monotonnym głosem, że słuchać nie mogłem). czuję DUŻY DUŻY niedosyt, spodziewałem się czegoś.. fajniejszego. sporo atrakcji dla dzieciaków, ale dla motocyklistów nie za bardzo. 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
Aidekk Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2015 Typowy zlot jakich wiele... gdzie największą atrakcją jest darmowa zupka. Zalewajka smaczna, pojedli, postali, pogadali, połazili i zawinęli się na wycieczkę. Miał być Płock ale wyszła działka u Sebola i grillowanie. Pogoda dopisała, towarzystwo doborowe... czego chcieć więcej. Byłem napalony na lot balonem, ale poczytałem wcześniej na ten temat i już po sile wiatru było wiadomo, że raczej nie będzie. Nie pomyliłem się 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
chylon Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2015 Zapomniałeś Aidekk dodać że impreza przeciągnęła się do 1.00 w nocy i też było fajnie 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Aidekk Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2015 Zapomniałeś Aidekk dodać że impreza przeciągnęła się do 1.00 w nocy i też było fajnie Oczywiście, że było fajnie, w końcu towarzystwo doborowe. Za to najlepsze było poranne jechanie z Romanem na plecaku po moto... 3 razy odśpiewałem sobie w myślach "anielski orszak". Bez kitu... nie lubię nie mieć wpływu na "akcję". Podziwiam plecaczki 4 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Rekomendowane odpowiedzi