mariobros Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Zobaczcie to i oceniajcie.http://tvnplayer.pl/programy-online/rozmowy-w-toku-odcinki,63/odcinek-1989,quot-dawcy-nerek-quot-,-czyli-motocyklisci-na-wozkach,S00E1989,10015.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Głupi tivin player. reklama działa a odcinek mi sie nie chce włączyć http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariobros Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 wszystko działa jak należy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 a mnie nie w koło reklamy;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Temat z błędem. Dział zły. Program z beznadziejnym tytułem i mało fajna treść. 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 mi też tylko reklamy działają 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Program całkiem ciekawy, ale tytuł beznadzieja. Został skonstruowany tak by sugerować, że jak wsiadasz na motor to prędzej czy później zostaniesz niepełnosprawnym. Bełkot jak za komuny, państwo wie co dla Ciebie lepsze. W tym przypadku Drzyzga wie.To jakby tytułować program: "Katolicy, czyli jak sekty wciągają i zmieniają ludzi". Typowa sugestia dla oglądających. Program mimo wszystko warto obejrzeć, ale jest raczej dla ludzi, którzy chcą trochę dowiedzieć się o życiu niepełnosprawnych. Nie ma nic wspólnego z motocyklistami poza tym, że wszyscy goście odcinka nimi byli przed wypadkami.P.S. Ani reklam nie miałem, ani problemu z playerem. Opera 11.60. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 o motocyklach faktycznie niewiele i nic ciekawego.razi mnie to "obejrzcie" ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi