kordi Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Witam. Jak w temacie, poszukuję miejsca na przechowywanie motocykla w okresie letnim w okolicach ul. Zbocze (ogólnie na Stokach). 0 Cytuj
Fazerro Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Witam serdecznie kolegę z jednej ulicy Zbocze 6 pozdrawia Możesz sprobowac na naszym parkingu, ale tak tylko od chmurką 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...
kordi Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Witam. Dzięki za info i pozdrawiam. Dzisiaj po południu wezmę pieska na spacer oraz żonę i przejdziemy się tam do was i popatrzymy, poderzewam że to będzie z tyłu za blokiem. Kontakt do mnie: 531617390 Kordian 0 Cytuj
kordi Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Byłem, popatrzyłem ale parkingu pod chmurką nie zobaczyłem. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi