kordi Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Witam. Jak w temacie, poszukuję miejsca na przechowywanie motocykla w okresie letnim w okolicach ul. Zbocze (ogólnie na Stokach). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Witam serdecznie kolegę z jednej ulicy Zbocze 6 pozdrawia Możesz sprobowac na naszym parkingu, ale tak tylko od chmurką 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordi Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Witam. Dzięki za info i pozdrawiam. Dzisiaj po południu wezmę pieska na spacer oraz żonę i przejdziemy się tam do was i popatrzymy, poderzewam że to będzie z tyłu za blokiem. Kontakt do mnie: 531617390 Kordian 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordi Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Byłem, popatrzyłem ale parkingu pod chmurką nie zobaczyłem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi