Kovalchuck Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Jak tam ten Junak? Nadal mega zadowolony ? 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Gratulacje.Piękna maszyna. Też nad taką myślałem.Szerokości 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wedkarz80 Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Witam czasem mam problem z wbiciem 1 w junak rs 125. Jak szybko wbić 1 stojąc w miejscu po hamowaniu I jak szybko wbić luz Może w tej skrzyni są jakieś sposoby, prawidłowości? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wedkarz80 Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Wie ktoś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Godzinę temu, Wedkarz80 napisał: Wie ktoś? Się tak kolega @Wedkarz80 nie niecierpliwi, a zajrzy do powitalni, przedstawi i napisze kilka słów najpierw - zachęcam - to zazwyczaj pomaga w uzyskaniu informacji / pomocy. Zdrówko. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKT Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Witam czasem mam problem z wbiciem 1 w junak rs 125. Jak szybko wbić 1 stojąc w miejscu po hamowaniu I jak szybko wbić luz Może w tej skrzyni są jakieś sposoby, prawidłowości? Zmień olej.Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi