boromir Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Po prawie 2 miesiącach wróciliśmy do wspomnień NASZEGO WESELA . Odebraliśmy zdjęcia i niebawem odbierzemy film i jak wszystko się uda teledysk. Chcielibyśmy umieścić go w sieci - jednakże jeśli ktokolwiek z uczestników nie wyraża na to zgody proszę o informację na PW do najbliższego weekendu. Obstawka jak i całe wesele było SUUUPER i szkoda by było nie podzielić się ze światem wrażeniami . Jeszcze raz dziękujemy że byliście z Nami . Izabela i Rafał (2 sierpień 2015) 0 Cytuj Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Czekamy na film z przejazdu 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boromir Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Powiemy szczerze że My też nie możemy się doczekać bo film z wesela...... wcisnął w fotel . 0 Cytuj Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Jak wygląda sytuacja z filmem? jest już gdzieś dostępny? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boromir Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Z przykrością muszę przyznać że nie wyszedł teledysk tak jak chcieliśmy...... film REWELKA wcisnął w fotel ale teledysk nie był taki jak byśmy chcieli . przykro nam bardzo - jeśli tylko się uda Sami zmontujemy klip . Może się uda .... jeszcze raz sorki szkoda bo obstawka była rewelka. PS. jeśli znacie jakiś prosty polski programik do obróbki video będę wdzięczny za linka jak również za bank muzyki do podłożenia < wolnej od praw autorskich > 0 Cytuj Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boromir Opublikowano 4 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Udało Nam się zmontować teledysk z Naszego Ślubu : https://youtu.be/bzHggXcfvc8 Dziękujemy że BYLIŚCIE Z NAMI W TEJ WAŻNEJ CHWILI DLA NAS 1 Cytuj Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Fajnie obejrzeć siebie jeszcze na romeciku Widzę, że muzykę udało Ci się dobrać My też mamy zamówionego kamerzystę, który będzie także nagrywał drogę do kościoła i na salę. Mam nadzieje, że też uda się skręcić taką pamiątkę 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAYABUSA Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Jeszcze raz wielkie dzięki dla wszystkich. Było super. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boromir Opublikowano 26 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Dla Nas też Były to Wyjątkowe Chwile chciało by się powiedzieć chwilo trwaj wiecznie ..... i tak też jest jak się zaczęło tak trwa jest SUUUPER Dzięki że byliście z Nami. 0 Cytuj Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi