piterbike Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2015 Cześć Rafał, oczywiście możesz na mnie liczyć Pozdrawiam. 0 Cytuj
boromir Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2015 Cześć Rafał, oczywiście możesz na mnie liczyć Pozdrawiam. Trzymam za słowo 0 Cytuj Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę
Bartexx Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2015 No jak Kydy będzie to i ja będę 0 Cytuj
boromir Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2015 dzięki i zapraszamy serdecznie 0 Cytuj Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę
boromir Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2015 Sobota coraz bliżej - pogoda zamówiona , nie będzie padać - i będzie ciepło 0 Cytuj Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę
stanio Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2015 sorki niestety odpadam, doszly mnie sluchy ze bede mial swoj kawalerski ....z checia bym podjechal, to z tego miejsca życze wyszystkiego dobrego 0 Cytuj
X76 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2015 Jeśli czas pozwoli, to się wpadnie 0 Cytuj
boromir Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2015 Stanio spoko ...... dzięki za życzenia i życzę dobrej zabawy 1 Cytuj Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę
boroś Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2015 Jak nic się nie zmieni to podjedziem 0 Cytuj boroś LwG!
Strumyk Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2015 Też postaram się być 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia!
krzysztof Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 Poznalem was dzis pod hala bardzo chetnie podbije na wasza uroczystosc 0 Cytuj
Mark_Ka Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Rafał rozumiem, że spotykamy się jutro o 15.30 pod halą tak jak pisałeś? Pogodę będziesz miał iście afrykańską wg prognoz Edytowane 12 Czerwca 2015 przez Mark_Ka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie
Trybik Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2015 No i lipa ja też chciałem podjechac i co wyszło jak zawsze. Zajęcia pozalekcyjne w pod grupach z rodzina. Ale życzę dużo szczęścia. 0 Cytuj
szerszung Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2015 Tak poza konkurencją nie gniewaj się jak w czwartek widziałem, że lataliście w samych koszulkach rozumiem, że było ciepło ale ... w takim ruchu niech by się coś stało mały szlif (tfu tfu) to mało komfortowe byłoby wystąpienie Panny Młodej w sukni ślubnej nawet gdyby się chciało coś ukryć to chyba nie ma sukien z długim rękawem ... jeszcze raz nie gniewaj się ale ja bym tak nie ryzykował Szerokości na drodze zwykłej i na tej nowej szczęśliwej !!! LWG 0 Cytuj
boromir Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2015 (edytowane) Pogoda zamówiona jest Mam nadzieję że dojedzie choć kilku Tak jak pisałem spotykamy się o 15,30 pod halą - wszystkie dane są troszkę niżej . Do zobaczenia niebawem Dziękujemy że przyjedziecie i zainteresowanie A teraz troszkę więcej informacji: w załączniku znajduję się mapa trasy. Proponuję abyśmy się spotkali o 15,30 w sobotę oczywiście 13 czerwca pod Halą sportową . Przyjadę na Swoim Junaczku i będzie mi bardzo miło jak pojedziecie ze mną po Moją Narzeczoną (ul:Romana) - jak zwyczaj nakazuje <trza> będzie porwać do Kościoła . Niestety już samochodem pojedziemy razem do Kościoła (skrzyżowanie Jana Pawła - Pabianicka tj Przyszkole 2) . a po Mszy ..... już wspólna wyprawa na miejsce docelowe GKO Tuwima. Oczywiście dostarczymy do toastu za Młodą Parę. Serdecznie zapraszamy . Spox tylko nie bierze do siebie sugestii doświadczonych Kolegów --- > ledwo zdążyliśmy pod hale i nie zdążyliśmy się przebrać Edytowane 13 Czerwca 2015 przez boromir (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę
Lesiu94 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2015 Także jeszcze raz wszystkiego najlepszego! P.s Czekamy na foty i filmy;d 0 Cytuj
Mark_Ka Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2015 No był aktywny kamerzysta więc powinniśmy mieć pamiątkę 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie
Kazik96 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2015 Dzięki, było super! I zdrowie młodych 0 Cytuj
HAYABUSA Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2015 My również bardzo dziękujemy za miło spędzony czas i również Sto lat młodej parze. 0 Cytuj
Lesiu94 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2015 No był aktywny kamerzysta więc powinniśmy mieć pamiątkę Trzeba zgarnąć na niego namiary:d kiedyś sie może przydać 0 Cytuj
Mark_Ka Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2015 (edytowane) Mi już na przełomie września i października szczegóły wrzucę w osobnym temacie Wakat kamerzysty akurat nadal wolny... Edytowane 14 Czerwca 2015 przez Mark_Ka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie
boromir Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2015 (edytowane) Dziękujemy Wszystkim za przybycie było GORĄCO ale w dużej mierze Dzięki Wam Kochani !!!!!! Było SUPER NAJLEPSZY SKŁAD I NAJLEPSZA OBSTAWKA DZIĘKUJĘ ŻE BYLIŚCIE Z NAMI. PANOWIE KAMERZYŚCI FAKTYCZNIE BYLI REWELACYJNI i POLECAM tel 889-562-455 link do str.internetowej studia Foto: http://www.elastudio.eu/ Oczywiście film i zdjęcia umieścimy na forum. A kto nie był niech żałuję Edytowane 14 Czerwca 2015 przez boromir (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę
Rekomendowane odpowiedzi