piterbike Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Cześć Rafał, oczywiście możesz na mnie liczyć Pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boromir Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Cześć Rafał, oczywiście możesz na mnie liczyć Pozdrawiam. Trzymam za słowo 0 Cytuj Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 też się stawię 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartexx Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 No jak Kydy będzie to i ja będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boromir Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 dzięki i zapraszamy serdecznie 0 Cytuj Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boromir Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Sobota coraz bliżej - pogoda zamówiona , nie będzie padać - i będzie ciepło 0 Cytuj Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 sorki niestety odpadam, doszly mnie sluchy ze bede mial swoj kawalerski ....z checia bym podjechal, to z tego miejsca życze wyszystkiego dobrego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Jeśli czas pozwoli, to się wpadnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boromir Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Stanio spoko ...... dzięki za życzenia i życzę dobrej zabawy 1 Cytuj Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAYABUSA Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 My też będziemy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Jak nic się nie zmieni to podjedziem 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Też postaram się być 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Poznalem was dzis pod hala bardzo chetnie podbije na wasza uroczystosc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Rafał rozumiem, że spotykamy się jutro o 15.30 pod halą tak jak pisałeś? Pogodę będziesz miał iście afrykańską wg prognoz Edytowane 12 Czerwca 2015 przez Mark_Ka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trybik Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 No i lipa ja też chciałem podjechac i co wyszło jak zawsze. Zajęcia pozalekcyjne w pod grupach z rodzina. Ale życzę dużo szczęścia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Tak poza konkurencją nie gniewaj się jak w czwartek widziałem, że lataliście w samych koszulkach rozumiem, że było ciepło ale ... w takim ruchu niech by się coś stało mały szlif (tfu tfu) to mało komfortowe byłoby wystąpienie Panny Młodej w sukni ślubnej nawet gdyby się chciało coś ukryć to chyba nie ma sukien z długim rękawem ... jeszcze raz nie gniewaj się ale ja bym tak nie ryzykował Szerokości na drodze zwykłej i na tej nowej szczęśliwej !!! LWG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 15:30 zawitam pod hale 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boromir Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 (edytowane) Pogoda zamówiona jest Mam nadzieję że dojedzie choć kilku Tak jak pisałem spotykamy się o 15,30 pod halą - wszystkie dane są troszkę niżej . Do zobaczenia niebawem Dziękujemy że przyjedziecie i zainteresowanie A teraz troszkę więcej informacji: w załączniku znajduję się mapa trasy. Proponuję abyśmy się spotkali o 15,30 w sobotę oczywiście 13 czerwca pod Halą sportową . Przyjadę na Swoim Junaczku i będzie mi bardzo miło jak pojedziecie ze mną po Moją Narzeczoną (ul:Romana) - jak zwyczaj nakazuje <trza> będzie porwać do Kościoła . Niestety już samochodem pojedziemy razem do Kościoła (skrzyżowanie Jana Pawła - Pabianicka tj Przyszkole 2) . a po Mszy ..... już wspólna wyprawa na miejsce docelowe GKO Tuwima. Oczywiście dostarczymy do toastu za Młodą Parę. Serdecznie zapraszamy . Spox tylko nie bierze do siebie sugestii doświadczonych Kolegów --- > ledwo zdążyliśmy pod hale i nie zdążyliśmy się przebrać Edytowane 13 Czerwca 2015 przez boromir (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Także jeszcze raz wszystkiego najlepszego! P.s Czekamy na foty i filmy;d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 No był aktywny kamerzysta więc powinniśmy mieć pamiątkę 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Dzięki, było super! I zdrowie młodych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAYABUSA Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 My również bardzo dziękujemy za miło spędzony czas i również Sto lat młodej parze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 No był aktywny kamerzysta więc powinniśmy mieć pamiątkę Trzeba zgarnąć na niego namiary:d kiedyś sie może przydać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 (edytowane) Mi już na przełomie września i października szczegóły wrzucę w osobnym temacie Wakat kamerzysty akurat nadal wolny... Edytowane 14 Czerwca 2015 przez Mark_Ka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boromir Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 (edytowane) Dziękujemy Wszystkim za przybycie było GORĄCO ale w dużej mierze Dzięki Wam Kochani !!!!!! Było SUPER NAJLEPSZY SKŁAD I NAJLEPSZA OBSTAWKA DZIĘKUJĘ ŻE BYLIŚCIE Z NAMI. PANOWIE KAMERZYŚCI FAKTYCZNIE BYLI REWELACYJNI i POLECAM tel 889-562-455 link do str.internetowej studia Foto: http://www.elastudio.eu/ Oczywiście film i zdjęcia umieścimy na forum. A kto nie był niech żałuję Edytowane 14 Czerwca 2015 przez boromir (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi