AndrzejCBR Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Witam jakie powinno być ciśnienie powietrza w tylnim oraz przednim kole w cbr f2 do jazdy na ulicy. Ile powietrza "pompujecie" do podobnych maszyn? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Zazwyczaj każdy motocykl ma swoje wyznaczone parametry. U mnie jest bodajże 2,2-2,5 [bar] na przód oraz 2,5-2,9 [bar] na tył. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Ciśnienie z przodu solo/z pasażerem: 2,5/2,9 barCiśnienie z tyłu solo/z pasażerem: 2,9/2,9 bar 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 trochę sporo mi się to wydaje. Ja wcześniej robiłem 2.1 przód 2.4 tyl ale w sezonie zrobię tak jak mowicie dam trochę więcej wtedy będzie już twardo. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madpawel Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Przod 2,5 tyl od 2,5 do 2,9. 0 Cytuj STUNTEX - serwis motocyklowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam F3 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Ciśnienie z przodu solo/z pasażerem: 2,5/2,9 barCiśnienie z tyłu solo/z pasażerem: 2,9/2,9 barja mam tak samo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi