żyszk Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2015 Fotki wrzucę jutro jak je troszkę ogarnę LwG 1 Cytuj
zino Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) Tor w Bydgoszczy zaliczony i powiem krótko było zaj***ie !!! Ja za dużo nie pisze, co widać po moich postach, ale jak bym nie napisał o tym to bym skrzywdził organizator. Kto jeszcze nie był na torze to gorąco polecam. Na prawdę WARTO!!! Co prawda to prawda-było za***iście!Dzięki wszystkim za zabawę:instruktorom,uczestnikom i Auto Szkole Turbo za zorganizowanie wyjazdu. Edytowane 9 Maja 2015 przez zino (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 Dziękuję wszystkim uczestnikom za dyscyplinę i super zabawę znowu w naszej ekipie znalazł się motocyklista nagrodzony przez ekipę kulikowisko.pl gratulacje równiez ode mnie i oczywiście zapraszam na kolejną edycję już 6 czerwca pozdrawiam Robert Chmielewski 0 Cytuj
Koper Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 Bardzo fajne szkolenie, każdy powinien pojechać i się sprawdzić PS - galeria dla tych, którzy jeszcze ukrywają się przed fejsem ;Phttps://drive.google.com/folderview?id=0B5JLjgNSn0laflpWb2R2N1R2Y2pVd0gzNmVCeWE0N1NvbTBkanJ0Y1B1ZEZScW56SU5PSmc&usp=sharing 1 Cytuj
żyszk Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 Pierwszy raz na torze pierwszy raz szkolenie prowadzone przez gości którzy na nie jednym motocyklu gumę zaliczyli i powiem wam było warto na tyle że już myślę o kolejnym szkoleniu, choć z tego wróciłem z paroma kilogramami wiedzy więcej i perspektywą ile jeszcze nie wiem bądź nie umiem pozdrowienia dla całej ekipy kulikowiska i szkoły Turbo za organizację ps : galeria już w trakcie przesyłania do neta niebawem link do niej 1 Cytuj
zino Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 znowu w naszej ekipie znalazł się motocyklista nagrodzony przez ekipę kulikowisko.pl gratulacje równiez ode mnie i oczywiście zapraszam na kolejną edycję już 6 czerwca pozdrawiam Robert Chmielewski Szczerze mówiąc,to dwie nagrody zgarnęliśmy 1 Cytuj
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 Filmy niestety nie obrobione jak coś ściągajcie i sobie poobrabiajcie ja dopiero pewnie zima do tego usiądę : 1.https://drive.google.com/file/d/0ByZG1VUPanqwTVR3VDVRdUJjRlE/view?usp=sharing 2.https://drive.google.com/file/d/0ByZG1VUPanqwRTg4ZDlJbm4zMGc/view?usp=sharing 3.https://drive.google.com/file/d/0ByZG1VUPanqwblM4Zy1zTEVnVkE/view?usp=sharing 4.https://drive.google.com/file/d/0ByZG1VUPanqwb2FaekFMWVkzQXM/view?usp=sharing 5.https://drive.google.com/file/d/0ByZG1VUPanqweE5zVEpCQ0hFaU0/view?usp=sharing pozdrawiam Robert Chmielewski znowu w naszej ekipie znalazł się motocyklista nagrodzony przez ekipę kulikowisko.pl gratulacje równiez ode mnie i oczywiście zapraszam na kolejną edycję już 6 czerwca pozdrawiam Robert Chmielewski Szczerze mówiąc,to dwie nagrody zgarnęliśmy masz film? 0 Cytuj
zino Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 Filmik jest w trakcie montażu... 1 Cytuj
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 Filmik jest w trakcie montażu... Ale fajnie wyszło zdradź trochę szczegółów 0 Cytuj
PIT Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) Na początek wielkie dzięki za inicjatywę dla Roberta (OSK Turbo Pabianice) i Mariusza (X76) organizacja zapisów, wyjazdu i sam transport w obie strony był znacznym ułatwieniem (miejsce sypialniane w I klasie to już rozpusta ) Dla tych którzy się zastanawiają: Kurs fajnie zorganizowany ciekawa i krótka teoria w formie bardziej zbliżonej do dyskusji niż suchego wykładu + dawka humoru. Następnie część praktyczna dwie grupy zaawansowana (pierwszy raz na szkoleniu ) i weterani (którzy już uczestniczyli w tego typu spotkaniach). dzięki takiemu podziałowi można poszerzać swoją wiedzę uczestnicząc w kolejnych szkoleniach z serii "Kulikowisko" w różnych miejscach (Bydgoszcz, Ułęż, Łódź-Maratońska itd.) Zajęcia praktyczne składały się z pokazów i wyjaśnień ćwiczenia (pytań) następnie trening i informacja zwrotna od instruktorów na temat naszych postępów i błędów. Trzy osoby szkolące dostarczały nam wiedzy i korygowały nasze błędy, a ponadto mieliśmy chwile odpoczynku z wodopojem i przekąską . Sporo się nauczyłem i przyczyni się to do mojej frajdy i bezpieczeństwa jazdy. Powiedziałbym że koszt jest symboliczny (wynajęcie toru, sali szkoleniowej, trzech instruktorów, ratownik medyczny, przekąski, fotograf + bezcenna wiedza) i warto zainwestować. Filmy i zdjęcia wykonywane podczas jazdy przez organizatorów i kolegów pozwalają samem zaobserwować swoje odruchy i pozycje na moto i wyciągnąć wnioski. Co również jest bezcenne gdyż często nie zauważamy tego siedząc na moto. PS - galeria dla tych, którzy jeszcze ukrywają się przed fejsem ;P Dzięki Koper wreszcie mam kilka swoich zdjęć na moto i to w ruchu - zajefajne Edytowane 10 Maja 2015 przez PIT (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj
zino Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 Ale fajnie wyszło zdradź trochę szczegółów Zwyczajny paciak 2 Cytuj
WojtasLDZ Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 Dziękuję wszystkim za mile spędzony dzień. Ogólne wrażenia bardzo pozytywne. Na torze człowiek może pozwolić sobie na chwilę zapomnienia i poznać możliwości maszyny. Szkolenie bez zarzutów , (grupa początkująca) utrwaliłem sobie informacje i poćwiczyłem technikę. Jest ochota na więcej i myślę o wycieczce na tor Radom. To szkolenie było świetnym uzupełnieniem dla tego na Maratońskiej . Polecam taki zestaw dla każdego moto laika. Na pewno jeszcze pojawię sie na kulikowisku i nie wykluczone że już za niecały miesiąc. Dzięki wielki dla Roberta i Mariusza za bezpieczny transport. 2 Cytuj
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 Panowie filmik zmontowałem tak na szybko jak coś to się szukajcie na nim : pozdrawiam Robert Chmielewski 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi