Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Tor Bydgoszcz Zapraszamy na kolejną edycję szkolenia motocyklowego poświęconego technice jazdy, które organizujemy na torze PZM Bydgoszcz.Data: sobota 9 maja - w sam raz, by wysiłek pomógł zrzucić tuszę świąteczną Godzina: 10.00 do 16-ej.Miejsce: tor PZM Bydgoszcz, ul. Fordońska 116, vis'a vis OBI. Plan szkolenia: - zbiórka na torze od godziny 9.00, biuro szkolenia, regulacje, ciśnienie, etc.- teoria: 10.00,- wyjazd na tor: godzina 11.00,- zakończenie szkolenia o 16-ej. Program szkolenia: - ergonomia na motocyklu, postawa i dosiad,- technika kierowania, przeciwskręt - fakty i mity,- praca stóp i bioder podczas jazdy,- technika i taktyka pokonywania zakrętu,- manewry na motocyklu.Z uwagi na różnorodny poziom wyszkolenia i doświadczenia naszych uczestników szkolenia, tradycyjnie podzielimy się na podgrupy, w których nacisk na dany temat będzie zależny od umiejętności i potrzeb osób szkolonych.Kadra: instruktorzy techniki jazdy z uprawnieniami instruktorskimi.Cel szkolenia: sprawić by jazda motocyklem była bezpieczniejsza i bardziej komfortowa, ale niekoniecznie wolniejsza niż dotychczas.Cena szkolenia: 300 zła tak to wyglądało 11 kwietnia 2015r.Adres toru: Bydgoszcz, ul. Fordońska 116. Rezerwacja miejsc i szczegółowe informacje: poczta@kulikowisko.pllub Rezerwacja miejsc i szczegółowe informacje : info@turbo.auto.pl Zapisz się online ! Tel.:692 026 505 - Tomek Kulik504 222 585 - Robert ChmielewskiTylko 8 miejsc ! Zapisz się online ! 0 Cytuj
mation4 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zapisałem się online, ale nie otrzymałem żadnego potwierdzenia.. 1 Cytuj
Koper Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 8 miejsc jest na całą wycieczkę, Wy dysponujecie 8, czy 8 zostało wolnych na chwilę obecną? 0 Cytuj
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Mamy 8 miejsc na przyczepie z tego 4 juz zajęte,jeżeli chodzi o wyjazd na kołach nie ma problemu możemy zagwarantować kolejne 12 miejsc 0 Cytuj
Koper Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Już tylko 3 miejsca wolne 2 Cytuj
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 U nas już tylko 1 miejsce trzeba pomyśleć bo może ktoś ma busa z hakiem to można pomyślec o dodatkowym transporcie 1 Cytuj
PIT Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Bo jedno dla mojej czarnulki zaklepałem 0 Cytuj
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Przślij zapis online.pozdrawiam Robert 0 Cytuj
PIT Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Przślij zapis online.pozdrawiam Robert Zrobiłem to nie dostałem jakiejkolwiek info. na email więc wysłałem jeszcze maila (poczta@kulikowisko.pl) i rozmawiałem z Tomkiem powiedział, że po 18tej ogarnia biurowe tematy, a aktualnie pilnuje L-kowych kaskaderów bo zgłoszenia online są półautomatyczne , więc czekam cierpliwie na info. podeśle jeszcze sms'em kontakt do mnie na Twój nr tel jakby co. 0 Cytuj
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Ja też potwierdzę po 16 i pytanko miejsce na busie cz jazda na kołach? 0 Cytuj
PIT Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 A jaka jest pogoda w tym pakiecie ? Wygodniej byłoby na busie ale pytanie czy macie miejsce dla kierownika też ? Czy za transport płaci się dodatkowo ? Wolałbym zachować siły na szkolenie ale jeszcze daje radę także się nie upieram mogę podjechać na moto, tym bardziej jeśli trzeba będzie i tak jechać puszką za busem. Chyba że się zorganizujemy i zapakujemy razem w jakąś puszkę np. moją . Proponuję się zdzwonić po południu i pogadamy jestem elastyczny: albo bus albo dojazd na moto i pobudzająca masażystka na miejscu . 0 Cytuj
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 A jaka jest pogoda w tym pakiecie ? Wygodniej byłoby na busie ale pytanie czy macie miejsce dla kierownika też ? Czy za transport płaci się dodatkowo ? Wolałbym zachować siły na szkolenie ale jeszcze daje radę także się nie upieram mogę podjechać na moto, tym bardziej jeśli trzeba będzie i tak jechać puszką za busem. Chyba że się zorganizujemy i zapakujemy razem w jakąś puszkę np. moją . Proponuję się zdzwonić po południu i pogadamy jestem elastyczny: albo bus albo dojazd na moto i pobudzająca masażystka na miejscu . Pogoda jest gwarantowana na tace dane więc nie musimy się martwić a jak masz busa to zdwońmy się bo wtedy może ktoś by się jeszcze załapał na transport dodatkowo 0 Cytuj
zino Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Ale ruch w temacie-gitarowo! Już tylko 3 miejsca wolne Fajnie Koper,że załapałeś się 0 Cytuj
Koper Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 @Zino, za Twoją namową, dzięki 0 Cytuj
Bandit Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Ale popyt! Bardzo chętnie bym pojechał, ale u mnie ultra problemem jest brak czasu. Dlatego pierwsze szkolenie odbyłem w Ułężu 27.03. trzeba pomyśleć bo może ktoś ma busa z hakiem to można pomyślec o dodatkowym transporcie Ja mam dokładnie takiego samego busa z hakiem jak Mariusz. Jeżeli znalazłaby się doborowa grupa to chyba zostawiłbym cały świat za sobą i pojechał wspólnie z Nimi 0 Cytuj
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2015 Witam wszystkich zapisanych na wyjazd do Bydgoszczy 9 maja nie martwcie się dam znac każdemu z osobna co i jak a spóźnialskich zapraszam do wyjazdu na kołach lub na termin czerwcowy. pozdrawiam Robert Chmielewski 0 Cytuj
PIT Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2015 A co to za nowe metody szkolenia o których piszesz w statusie ? 0 Cytuj
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2015 A co to za nowe metody szkolenia o których piszesz w statusie ? Trochę cierpliwości do 9 maja już nie zostało dużo czasu 0 Cytuj
zino Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2015 A co to za nowe metody szkolenia o których piszesz w statusie ? Wprowadzają kary cielesne za spowalnianie 4 Cytuj
PIT Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) Trochę cierpliwości do 9 maja już nie zostało dużo czasu OK poczekamy, myślałem że chcecie się pochwalić skoro w statusie reklamujecie nowe metody. Jakieś nowe zabawki kupiliście ? dobra, dobra poczekamy Ale nie PS4 i 2h w Moto GP przed wjazdem na tor . Tak się tylko droczę. A tak poważnie to będzie może ten motocykl z rolkami na bokach do ćwiczeń kontroli gazu w zakrętach na każdej nawierzchni ? Edytowane 3 Maja 2015 przez PIT (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj
Maniekr Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2015 Ok czekam czekam dziewiąty coraz bliżej a tu nic? 0 Cytuj
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2015 Spotykamy się w sobotę 5,30 na parkingu Castoramy przy ul.Zgierskiej proszę przyjechać punktualnie ponieważ musimy dojechac na kołach do Łęczycy i tam załadujemy motocykle i dalej już pojedziemy autami. pozdrawiam Robert Chmielewski OK poczekamy, myślałem że chcecie się pochwalić skoro w statusie reklamujecie nowe metody. Jakieś nowe zabawki kupiliście ? dobra, dobra poczekamy Ale nie PS4 i 2h w Moto GP przed wjazdem na tor . Tak się tylko droczę. A tak poważnie to będzie może ten motocykl z rolkami na bokach do ćwiczeń kontroli gazu w zakrętach na każdej nawierzchni ? moto jest na ukończeniu został dobór odpowiednich amortyzatorów co nie jest łatwym tematem dotychczasowe amortyzatory nie przeszły pozytywnie testów ale myslę że w czerwcu już powinien się motocykl pojawić 0 Cytuj
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 Jeden z naszych kolegów się rozchorował więc zrobiło się jedno wolne miejsce na przyczepie i w aucie czy jest ktoś chętny na Bydgoszcz na szkolenie? kontak przez zapis online kliknij lub na meila info@turbo.auto.pl pozdrawiam Robert Chmielewski 0 Cytuj
mation4 Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2015 Jedzie ktoś na kołach?? O której wyjazd? Skąd? 0 Cytuj
Maniekr Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2015 Tor w Bydgoszczy zaliczony i powiem krótko było zaj***ie !!! Ja za dużo nie pisze, co widać po moich postach, ale jak bym nie napisał o tym to bym skrzywdził organizator. Kto jeszcze nie był na torze to gorąco polecam. Na prawdę WARTO!!! 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi