Muodyv6 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Witajcie, może mnie ktoś jeszcze tu pamięta. po 2 latach od sprawy z Kradzieżą mojej cbr. nadszedł czas na następne moto.(moja CBR) http://archiwumallegro.pl/cbr_600_zamiania_zamienie_nie_r6_gsxr_fazer-2699112452.htmlI wczoraj nabyłem Kawasaki mimo że szukałem F4i. Rok 2001, w dobrym stanie jedynie tylna opona do wymiany no i jakieś pierdoły ogarnąć. No i powoli dążyć aby była w stanie idealnym technicznym;)Szerokości. Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez Muodyv6 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zadowolenia i niech się sprawuje 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregory Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 No gratulacje Muodyv6 niech sie sprawuje sprzęcik jak najlepiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Na fotach wygląda nieźle! Bezawaryjnego latania! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Gratulacje!;d Niech służy, i oby tym razem lepkie łapy nie ruszyły 2oO. Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez Lesiu94 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Miałem taką fajny sprzęcik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Muody...swoją drogą będzie trzeba gdzieś się ustawić i polatać jak za dawnych czasów na 50 ccm:p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi24 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Fajny sprzecik , szerokości i przyczepności. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość henry1125 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Gratuluję i niech służy !LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Muody...swoją drogą będzie trzeba gdzieś się ustawić i polatać jak za dawnych czasów na 50 ccm:p No chwilowo to tylko wyjeżdżam na krótkie odcinki. Bo brakuje mi kurtki i tylnej opony;) ale jeżeli się tylko cieplej zrobi to LATAMY!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 NSR bym cię objechał Ale sprzęcik fajny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Fajne moto, gratulacje i nieh służy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///MacArthur Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Powiedz mi jak to się sprawuje ?? Jakieś powtarzające sie usterki w tym moto. W porównaniu np do takich moto jak r6 czy cbr ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Siemka siemka ładna kawa, niech się dobrze sprawuje:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Powiedz mi jak to się sprawuje ?? Jakieś powtarzające sie usterki w tym moto. W porównaniu np do takich moto jak r6 czy cbr ?? Jedyna wada, to taka że grzeje się w korkach. Ale jakoś latam już cały czas i nic się nie dzieje. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Normalna sprawa moja załącza wentylator przy 109 C. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2000335 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 109 C ??? I że to ci jeździ wgl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi