malymike86 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Witam Was bardzo serdecznie Przeglądając Internet w poszukiwaniu porad trafiłem na to forum. Dlatego chciałbym się przywitać Nazywam się Michał mam 29 lat, pochodzę z Łodzi i aktualnie będę nabywał jakąś 125-tkę do krótkich wyjazdów na weekend. Jeśli chodzi o historię z jednośladami to zaczęło się standardowo. Wieś -> komarek dziadka, WSKa, MZtka i Jawa. Jednym zdaniem ,wspaniałe dzieciństwo , aktualnie chcę zakupić nową 125-tkę do pośmigania a na 30-te urodziny zrobić sobie prawo jazdy kat. A i przesiąść się na coś większego. Jeszcze raz witam wszystkich i do zobaczenia na drodze 0 Cytuj
tajnywspółpracownik Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Witam!!! 0 Cytuj
Lancet Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Emil89 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Cześć 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Bliźniak Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl
Rekomendowane odpowiedzi