mariobros Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 (edytowane) Cześć Wszystkim Mam do przedstawienia fajny motorek KAWASAKI. Jest to "legendarny przecinak" (niektórzy go nazywali zygzakiem). Motorek ma 100 KM (sprawdzone rok temu na hamowni na motocyklowej niedzieli na BP). Przebieg - 36 tyś. Jest po całym serwisie typu gaźniki, zawory, itd. Zdjęcia: Kawasaki ZZR 2001r. - Galeria zdjęć Edytowane 19 Lutego 2012 przez Suchy-wolk Dodanie linku do galerii. (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_GPZ500 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Fajny motocykl. Opowiedz o nim coś więcej. Jak wygląda sprawa kosztów, niezawodności... Planuję kupić zzr po tym jak sprzedam GPZ-tke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Sprzecik fajny A jak ze spalaniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Tak patrzę na widok z przodu i przypomina mi się moja cebra 1000F (identyczna lampa i szyba)! Szybka standard czy akcesoryjna? Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariobros Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 STANDARD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d1k3y Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Piękna maszyna. Wygląda na zadbany egzemplarz. To oryginalne malowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariobros Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Malowany w oryginale zadbany fakt ale już nie mój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Już sprzedałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariobros Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Sprzedałem we wrześniu teraz mam gixera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi