Pionuś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam. W dniu 20.05.2015 jest organizowana impreza dla dzieci niepełnosprawnych, która odbędzie się w Zespole Szkól Specjalnych nr 5 przy ul. Plantowej 7 - z okazji XVI WOJEWÓDZKA OLIMPIADA DZIECIĘCA SZKOLNICTWA SPECJALNEGO. Impreza rozpocznie się około godz. 12:00 - fajnie byłoby wspomóc kolegę motocyklistę, który organizuje ową imprezę (celem zaprezentowania umiejętności jazdy na motocyklach) Oprócz Władz miasta Łodzi, patronat medialny nad imprezą objęła także telewizja regionalna TOYA Sp. z o.o. Wszystkich chętnych prosiłbym o ewentualne potwierdzenie chęci uczestnictwa w charytatywnej imprezie w szczytnym celu - z góry dziękuję. Edytowane 5 Maja 2015 przez pd poprawiłem formatowanie tekstu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Postaram się być 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picia2138 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Postaram się być 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Postaram się przyjechać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Jeszcze sporo czasu ale jak będę miał chwilkę to wpadnę, (celem zaprezentowania umiejętności jazdy na motorach.) Przecież ja mam doczepiane kółka dla stabilności to nie wiem czy mnie wpuszczą 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZY Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Postaram się przyjechać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 szkoda że poniedziałek i to o takiej godzinie 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Chyba wagary sie szykuja ;3 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pionuś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Impreza jest 20 Maja i jest to środa nie mylić z kwietniem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Po 14 + dojazd z peryferii jeżeli jeszcze będzie potrzeba mogę wspomóc swoją skromną osobą 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pionuś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Po 14 + dojazd z peryferii jeżeli jeszcze będzie potrzeba mogę wspomóc swoją skromną osobą Z tego to wiem to ma być od 12 do 14 .Jak chcesz podjechać pod koniec to zapraszam.Jak tego typu imprezy to prawie zawsze mają mały poślizg.Decyzja należy do Ciebie.pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zx10remus Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 również się postaram 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) idę na 15tą do pracy więc powinienem się wyrobić Edytowane 4 Maja 2015 przez sebol (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielcar Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 akurat po maturach pojawię się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 ja jednak pracuję cały dzień odpadam 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Ja się postaram 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek66 Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Jak nie będzie lało, to będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Niestety praca nie dam rady 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Było super ,pyszna kiełbaska i te ciasta mniam, pychotka,po przewiezieniu kilku osób ,po minach widać było .Dzięki za zaproszonko,myślę że było fajnie .jeśki ktoś dysponuje grupowym zdjęciem -proszę o udostępnienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek66 Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Było super ,pyszna kiełbaska i te ciasta mniam, pychotka,po przewiezieniu kilku osób ,po minach widać było .Dzięki za zaproszonko,myślę że było fajnie .jeśki ktoś dysponuje grupowym zdjęciem -proszę o udostępnienie Grupowego zdjęcia nie mam, ale trochę wrzuciłem na fejsa ... a ciasto faktycznie było pyszne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pionuś Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Dzięki wszystkim za przybycie i fajną zabawę.Jak tylko będę miał zdjęcia to zaraz dam znać.Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawulon182 Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Niesamowity klimat, dużo radochy dla dzieci i nie tylko oraz wspaniali ludzie - kolejna impreza z kategorii...jedynej słusznej Marcin - fenomenalna organizacja 0 Cytuj Najważniejsze by nie nadużywać sosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi