Mariooo Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam, byłem dziś załatwiłem sobie już miejscówkę Nie mam pojęcia czy ktoś tu w tej okolicy się znajduje ale są jeszcze na pewno dwa miejsca obok mnie pod wiatą. Jeżeli ktoś byłby chętny to 70 PLN-ów taka miejscówka. Osoba do kontaktu-512580958 Agnieszka Zachęcam zawsze to byśmy z jednego miejsca startowali Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez Mariooo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_92 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Witaj,w którym miejscu na Franciszkańskiej to jest? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariooo Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Franciszkańska/Tokarzewskiego.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariooo Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Odświeżam temat:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi