floyd Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Poszukuje śrub mocujących dolną owiewkę pasujących do SV650S z rocznika 2006 (dłuższa i krótsza w dwóch sztukach + podkładki, albo cały komplet wraz z uchwytem). Będę wdzięczny również za informację gdzie w Łodzi mają używane części do SV, bo cena w ASO pewnie będzie kosmiczna. Chodzi o mocowanie do ramy z duża podkładką oznaczone na zdjęciu https://www.dropbox.com/s/rdesyp42oovgdq0/2.jpg?dl=0 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Towar deficytowy, szukaj na aukcjach, mi się udało dostać w ubiegłym roku w gratisie do owiewek:) Wcześniej jeździłem na uchwyt ach własnej roboty:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Uchwyty mam dobre, tylko moto jest teraz na serwisie i mechanik zauważył, że ktoś założył zbyt krótkie śruby, przez co gwint się już trochę w nich wyrobił (prawdopodobnie dolna owiewka dokładana na własną rękę, lub w ogóle przeróbka z nakeda). Nie sądzę by ktoś mi sprzedał same śruby, więc szukam też kompletu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Lepiej jak w to miejsce założysz crashpady. Ja mam tak u siebie. Rok temu szukałem samych kompletu mocowań do tych owiewek i nigdzie nie znalazłem, a cena w Suzuki w USA wynosiła coś koło 230 $. Sam zrobiłem wszystkie za 15 złotych . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Byłem wczoraj w Motorwings i widziałem na żywo o co chodzi, okazało się, że chodzi o inne śruby, których nie widać z zewnątrz (te mocujące to bananowate mocowanie owiewki, wchodzą w ramę i blok silnika. Dalej poluje, bo nigdzie nie mają tak długich śrub z drobnozwojowym gwintem (m10 skok 1,25mm przy długości 140-150mm) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Podjedź na teresy do metalpolu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Nie mają, sprawdzone. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Masz szczęście bo też ich szukałem w ubiegłym roku, obleciałem chyba wszystkie sklepy metalowe w lodzi i jeden ma takie sroby, tylko ze cena chyba około 30 zł za sztukę albo i wiecej. Ulica Szparagowa 4 Fabory Poland. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Wg. instrukcji jedna śruba powinna mieć 90 a druga 130 mm. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) Do litra M10 1,25 80 i 100. Wg instrukcji dołączonej do owiewek. Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez Luki (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja mam w 650 dłuższą około 100mm i w blok silnika wchodzi na 3 zwoje (te zwoje wyrobiły się prawdopodobnie przez to). Luki dzięki za kontakt zobaczę co by mieli. Edit dokładnie jest 118, 130 to byłoby bezpieczne minimum Edit2 lokal Fabory w Łodzi został zamknięty, a w ofercie mają max 100mm długości z takich śrub Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez floyd (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Jakby ktoś miał podobny problem to takie śruby znalazłem u sprzedawcy nerontech na Allegro. Jeszcze nie przyszły ale wszystkie wymiary i klasa są OK więc jestem dobrej myśli. Ma pełen zakres do 140mm więc wszystkie wymienione tutaj rozmiary się znajdą, cena ludzka <3zł za sztukę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) Za późno ale jak coś to gdzieś mam to Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez żyszk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 żyszk dzięki, ale już znalazłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi