Rebel Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Mam w planach zakup plecaczka na moto. Wpadł mi w oko taki wynalazek: http://allegro.pl/plecak-vanucci-vsr04-sportivo-racing-i5214460842.html Plecak wygląda jakby spełniał również rolę ochraniacza pleców. Doradźcie czy warto, czy nie warto, czy ta ochrona pleców będzie tylko ułudą. A 0 Cytuj Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zagadaj do @_Michał_ bo jak dobrze pamiętam ma podobny plecak. Będzie w stanie zapewne coś doradzić 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkopnik Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Plecak to nie zółw i żadna to ochrona bo nie jest przymocowany na stałe do kurtki więc w razie wypadku przesunie się w inne miejsce lub urwie na paskach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi