Czupryn Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Witam Czy kojarzy ktoś może czy jest jeszcze w Łodzi jakieś złomowisko z mercedesami ? Kilka lat temu było ale nie pamietam gdzie to było dokładnie. Potrzebuje kilka gratów do w210 i w mojej okolicy ciężko o to. 0 Cytuj
bocianlask Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 W Aleksandrowie Łódzkiem mają używane części do mercedesa. Nie wiem czy osobówkami też się zajmują... najlepiej zadzwoń: 601-254-817, 605-161-665 0 Cytuj
Czupryn Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Ok, dzieki. Jutro będę dzwonił. 0 Cytuj
krasus Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Bielska 8. Mieli tylko starsze gwiazdki. Ceny różne. Nie pamiętam kontaktu. Powinienem mieć jeszcze jeden namiar, jak znajdę to podam na PW 0 Cytuj
Czupryn Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Co do cen to dzisiaj byłem na dużym szrocie przed koninem i za wahacz i drążek powiedzieli mi tyle że oczy mi wyszły. .. niech sobie gniją dalej.. jutro lece do łodzi po kilka gratów z olx. 0 Cytuj
Klimekraf Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) POLAK-MERC ul.Obywatelska 100, wjazd od ul.nowe sady 502 969 091 505 075 623 Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez Klimekraf (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Rene Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Części używane mercedes, Łódź, ul. Franciszkańska 109, Tel. (042) 655-02-32 Kupiłem tam kiedyś parę gratów do w210, ale to było parę lat temu. 0 Cytuj
GrubY Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Nie zebym sie czepial ale jaki jest sens kupowania wachacza czy drązka w uzywce? 0 Cytuj
MaRRcin Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Nie zebym sie czepial ale jaki jest sens kupowania wachacza czy drązka w uzywce? tańsze części i wóz na sprzedaż? 0 Cytuj
michal_lc4 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 jaki jest sens kupowania wachacza czy drązka w uzywce? Znam typów co kupują klocki hamulcowe w używce 1 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel
Czupryn Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Panowie, w mercedesie są wymienne gumy wachacza , więc wolę kupić używany oryginał i wymienić elementy gumowe niz kupić nowy zamiennik którego jakość jest taka jak jakość nowych mercedesów. . Co do drążka stabilizatora - jest to część która się nie zużywa, ewentualnie może się pogiąć przy dzwonie tak jak u mnie. Jest jeszcze taki myk że drążki są różnej średnicy i ja potrzebuje taki jak był w oryginale a zamiennika nie ma po prostu.. Auto jest po poważnym dzwonie i po woli je odbudowuje po to żeby zostało u mnie a nie na handel. 0 Cytuj
Marsel Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) Czupryn powiem Ci, że nie rozumiem Twojego toku rozumowania i zabawy w używane sworznie. Tym bardziej, że piszesz iż auto dla siebie. Jeżeli wymieniasz same sworznie to po jakiego szukać używki, nie mając gwarancji ile to wytrzyma o ile nie będzie szajsem na dzień dobry. Jeśli nie stać Cię na oryginał to kup dobry zamiennik. Chyba że lubisz co pół roku rozpinać zawieszenie i tasować sworzniami. Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez Marsel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/
Czupryn Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) Czupryn powiem Ci, że nie rozumiem Twojego toku rozumowania i zabawy w używane sworznie. Tym bardziej, że piszesz iż auto dla siebie. Jeżeli wymieniasz same sworznie to po jakiego szukać używki, nie mając gwarancji ile to wytrzyma o ile nie będzie szajsem na dzień dobry. Jeśli nie stać Cię na oryginał to kup dobry zamiennik. Chyba że lubisz co pół roku rozpinać zawieszenie i tasować sworzniami. Źle mnie kolego zrozumiałeś. Chodzi o to że w moim mercedesie złamał się wahacz, kupiłem drugi-używany i kładę do niego nowe gumy oraz sworzeń też na nowy i taki zestaw montuję w aucie. Nie wiem jak to prościej wytłumaczyć. Tak czy inaczej mniejsza z tym. Na Bielskiej 8 kupiłem większość potrzebnych mi części - polecam, mają tam spory wybór do starszych gwiazdek. Potrzebuje jeszcze tylko zderzaka i felunku.. Dzięki wszystkim za pomoc. Temat można zamknąć. Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez Czupryn (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Marsel Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Czupryn jeśli tak to ok, źle zrozumiałem Sądziłem, że sworznie chcesz używane wkładać. Powodzenia w odbudowywaniu gwiazdy 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/
Rekomendowane odpowiedzi