marcinsebastian1 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Witam. Mam pytanie czy miał ktoś kontakt z takim tłumikiem? Czy ma on homologacje na drogi itp. Nie moge nic znalezc na jego temat. Pozdrawiam i z góry dziekuje. http://allegro.pl/wydech-tlumik-sport-ix-race-suzuki-gsr-750-gsxr-i5027808305.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Wystarczy najpierw poszperać w necie... Wklejam fragment:"It also comes with 2 x dB killers and EEC approved silencer" Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsebastian1 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Dzieki. A słyszałes go kiedys na żywo? Myslałem żeby go kupic bo jest nieduży i tani ale może lepiej wydac wiecej kasy i kupic cos z normalną puszką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Bierz śmiało, słyszałem kiedyś taki w gixie, dźwięk super. Tylko nie zapomnij o wzbogaceniu mieszanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsebastian1 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Dzieki. Pozdrawiam Temat można zamknąć żeby nie zasmiecał forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi