Matik Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Witam znalazłem coś takiego Klik:http://allegro.pl/spodnie-motocyklowe-meskie-nowe-s-m-super-i5201394542.html Czy ktoś może wie co to za spodnie (chodzi o model) lub się jakoś z nimi spotkał? Może ktoś zna rozmiarówkę (długość nogawki itp.) Pisałem już do sprzedającego ale nie odpowiadał. Może sami macie jakieś propozycje sprzedaży jakichś używek? Pozdrawiam Ps. Nie ukrywam na te chwilę potrzebuje czegoś bardzo taniego z resztą jak widać. Czasem tak bywa..;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Na spodniach widać napis, że to marka FLM. Handluje tym Polo, a w Łodzi MetroRacing i do nich właśnie bym się zwracał o pomoc w pierwszej kolejności. Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Napisałem jak radziłeś, na razie cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi