Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
panowie, wsiadać i jechać, pochmurno, ale ma już nie padać ;)

No i mnie przekonałeś, lecę za pół godziny na to Jeziorska.

Jeśli mnie deszcz złapie to Cię odnajdę :moto:

Jednak zmiana planów, wyjeżdżam po kwalifikacjach F1 czyli około 16:00.

Gdyby ktoś chciał się podłączyć to czekam na info do 15:45, zaznaczam że prędkość przelotowa krajoznawcza, czyli jakieś 80 km/h

Edytowane przez AndrzejM (wyświetl historię edycji)

Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć :smile:

Opublikowano

Andrzej o 15 mogę jechać telefon 503846071

Opublikowano

Dzięki Paweł za miłą przejażdżkę.

post-4746-0-74870500-1432397062_thumb.jpg

Opublikowano

Nie ma za co oby częściej  w końcu jakaś fota z wyjazdu :biggrin:

Opublikowano

OK, to dorzucam jeszcze z deszczowego wypadu do Uniejowa, kiepska jakość i teoretycznie moja Viraga na 1 planie, ale zobacz co znajduje się w prawym dolnym rogu :smile:

post-4746-0-99770400-1432493817_thumb.jpg

Opublikowano

Widać że byłem z fotki nie ma lipy ;)

Opublikowano

Hmmm, Paweł nie masz wrażenia że grupa "umarła"?

Opublikowano

Ja mam takie wrazenie... Byłem wczoraj pod halą i jeśli nie licząc mnie to na 125 była jeszcze 1 osoba. Szkoda...

Opublikowano

Ja mam takie wrazenie... Byłem wczoraj pod halą i jeśli nie licząc mnie to na 125 była jeszcze 1 osoba. Szkoda...

rafal_szwankowski
Opublikowano

Poczekajcie jak będzie czwartek słoneczny i wyższe temperatury, mnie nie dziwi ze ostatnio w czwartki mało ludzi się pojawiało jak non stoper deszcze i chłodno po 12-15stopni, w czerwcu mogę się założyć ze będzie problem z odliczeniem się 125tek :smile:

Opublikowano

Poskładałem już swoją Varaderkę , w następny czwartek postaram się być i Was w końcu poznać :smile: do zobaczenia

Opublikowano

Następny czwartek to długi weekend z Bożym Ciałem, więc żebyś się nie zdziwił. Większość ludzi już planuje dłuższe wypady :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

No niestety, tak jak pisałem, pracuję na 2 zmiany więc wypada mi co drugi tydzień, a dodatkowo w kolejny jestem w Krakowie.

Trzeba się umawiać na spotkania w weekendy.

Opublikowano

Panowie, to co z jutrzejszym dniem? Spotykamy się w Aleksie i potem nad Jeziorsko? Ja będę jutro o 14:00 na rynku na bank, ktoś się podpina?

rafal_szwankowski
Opublikowano

Ja się mogę podpiąć mieszkam w okolicy manufaktury możemy się jakoś ustawić przy Leroy Merlin na parkingu od strony ogrodowej.Nr do mnie 502 270 874

Opublikowano

Ja też się przed Ślubem nie wyrabiam .... a nad Jeziorsko bardzo chcę pojechać a na razie tylko praca - dom z moto.

Ja bardziej się obliguję na Lipiec może koniec czerwca jak  wszystko już zazgzyta ze sesją .

Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę

Opublikowano

Rafał, kompletnie mi nie pasuje jechanie do Manu, mieszkam "prawie" w Aleksandrowie :smile: Spotkajmy się na miejscu, na rynku.

rafal_szwankowski
Opublikowano

Dobra czyli widzimy się na miejscu. Pozdr

Opublikowano

OK, też będę w Aleksandrowie, ale że ostatnio byłem z Pawłem nad Jeziorskiem to teraz proponuję Łęczycę i Tum.

Opublikowano

Ustalimy w takim razie na miejscu kierunek.

rafal_szwankowski
Opublikowano

Jarek, Iza, Andrzej dzięki za wspólny dziś wypad na Łęczyce i Tum, pogoda nawet dopisała poza małym opadzikiem :smile: zarzucam parę fotek:

Opublikowano

Cholera, dobrze że chociaż jedno z nas ma jeszcze włosy bo byśmy łyso wyszli :smile:

Opublikowano

Starość Andrzeju ... starość. Tylko co z tego, że ma włosy jak są siwe ...

Opublikowano

Czy coś Kombinujemy w Czwartek jakąś delikatną wycieczkę spod Hali ? :moto:

Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę