jaquzie Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 panowie, wsiadać i jechać, pochmurno, ale ma już nie padać http://www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=lodz 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 (edytowane) panowie, wsiadać i jechać, pochmurno, ale ma już nie padać No i mnie przekonałeś, lecę za pół godziny na to Jeziorska. Jeśli mnie deszcz złapie to Cię odnajdę Jednak zmiana planów, wyjeżdżam po kwalifikacjach F1 czyli około 16:00. Gdyby ktoś chciał się podłączyć to czekam na info do 15:45, zaznaczam że prędkość przelotowa krajoznawcza, czyli jakieś 80 km/h Edytowane 23 Maja 2015 przez AndrzejM (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Andrzej o 15 mogę jechać telefon 503846071 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Dzięki Paweł za miłą przejażdżkę. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Nie ma za co oby częściej w końcu jakaś fota z wyjazdu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 OK, to dorzucam jeszcze z deszczowego wypadu do Uniejowa, kiepska jakość i teoretycznie moja Viraga na 1 planie, ale zobacz co znajduje się w prawym dolnym rogu 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Widać że byłem z fotki nie ma lipy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Hmmm, Paweł nie masz wrażenia że grupa "umarła"? 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.pietraszek Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Ja mam takie wrazenie... Byłem wczoraj pod halą i jeśli nie licząc mnie to na 125 była jeszcze 1 osoba. Szkoda... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.pietraszek Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Ja mam takie wrazenie... Byłem wczoraj pod halą i jeśli nie licząc mnie to na 125 była jeszcze 1 osoba. Szkoda... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Poczekajcie jak będzie czwartek słoneczny i wyższe temperatury, mnie nie dziwi ze ostatnio w czwartki mało ludzi się pojawiało jak non stoper deszcze i chłodno po 12-15stopni, w czerwcu mogę się założyć ze będzie problem z odliczeniem się 125tek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prymus Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Poskładałem już swoją Varaderkę , w następny czwartek postaram się być i Was w końcu poznać do zobaczenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Następny czwartek to długi weekend z Bożym Ciałem, więc żebyś się nie zdziwił. Większość ludzi już planuje dłuższe wypady 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 No niestety, tak jak pisałem, pracuję na 2 zmiany więc wypada mi co drugi tydzień, a dodatkowo w kolejny jestem w Krakowie. Trzeba się umawiać na spotkania w weekendy. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Panowie, to co z jutrzejszym dniem? Spotykamy się w Aleksie i potem nad Jeziorsko? Ja będę jutro o 14:00 na rynku na bank, ktoś się podpina? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Ja się mogę podpiąć mieszkam w okolicy manufaktury możemy się jakoś ustawić przy Leroy Merlin na parkingu od strony ogrodowej.Nr do mnie 502 270 874 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boromir Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Ja też się przed Ślubem nie wyrabiam .... a nad Jeziorsko bardzo chcę pojechać a na razie tylko praca - dom z moto. Ja bardziej się obliguję na Lipiec może koniec czerwca jak wszystko już zazgzyta ze sesją . 0 Cytuj Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Rafał, kompletnie mi nie pasuje jechanie do Manu, mieszkam "prawie" w Aleksandrowie Spotkajmy się na miejscu, na rynku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Dobra czyli widzimy się na miejscu. Pozdr 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 OK, też będę w Aleksandrowie, ale że ostatnio byłem z Pawłem nad Jeziorskiem to teraz proponuję Łęczycę i Tum. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Ustalimy w takim razie na miejscu kierunek. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Jarek, Iza, Andrzej dzięki za wspólny dziś wypad na Łęczyce i Tum, pogoda nawet dopisała poza małym opadzikiem zarzucam parę fotek: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Cholera, dobrze że chociaż jedno z nas ma jeszcze włosy bo byśmy łyso wyszli 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Starość Andrzeju ... starość. Tylko co z tego, że ma włosy jak są siwe ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boromir Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Czy coś Kombinujemy w Czwartek jakąś delikatną wycieczkę spod Hali ? 0 Cytuj Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi