Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kibicuję i zazdroszczę ---> u mnie weekend zapowiada się na Uczelni nast weekend też zablokowany a nast. następny zapraszam na Moją Obstawkę 13.06 z terminami u Mnie gorzej niż do Lekarza w Państwowej Służ.Zdrowia ale za to może w Czerwcu Lipcu ?

Albo w któryś czwartek ?

Pozdro i życzę pogody 

Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę

Opublikowano

Tomek, żona mnie z domu wygoni :smile:

O której planujesz wyjazd?

Może uda mi się wyrwać, chociaż jeśli się nie mylę to na objazd Jeziorska mieliśmy jechać po spocie w Aleksandrowie 30 kwietnia.

Rafał, jeśli pogoda nie nawali to w ten czwartek tradycyjnie mały przelocik jest wskazany

Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć :smile:

Opublikowano

Tomi,

A nie da rady wyjechać wcześniej, tak koło 11 i wrócić koło 17 ?

Wtedy jest duża szansa, że też się wybiorę.

Daj znać.

Pozdrawiam,

Łukasz

Opublikowano

Heej, ja też się postaram dołączyć do wycieczki ale też wolalbym wcześniej ;)

Opublikowano

Dobra  to może  wcześniej tylko żeby pogoda była

Opublikowano

Nie no, pewnie. Jak będzie padać to raczej się nigdzie nie wybierzemy.

rafal_szwankowski
Opublikowano

Co do pogody to będzie w tym tygodniu będzie lipa z pogoda włącznie z tym czwartkiem, ale z natury jestem optymistą dziś mnie w drodze powrotnej z pracy do domu złapała ulewa ale jakoś się dojechało. :smile: 30maja są dni Aleksandrowa i ma być piknik ale nie zaszkodzi nad Jeziorsko wybrać się wcześniej :smile: pozdr

Opublikowano

Dyzio jak tam idzie prawko?ja już Yamahe sprzedałem

i posiadam bandytę 600 i na prawko tez poszedłem.

Opublikowano (edytowane)

Dyzio jak tam idzie prawko?ja już Yamahe sprzedałem

i posiadam bandytę 600 i na prawko tez poszedłem.

Od jutra jazdy zaczynam mam lipę bo instruktorowi nie pasuje po 16 tylko w godzinach rannych  ale jutro będę gadał osobiście co z tym fatem zobić i jak to pogonić za ile to swoje pogoniłeś i ile  dałeś  za bandytę

Witam , mam 125 i także chciał bym się wbić do waszej grupy , niestety czwartki po południu nie za bardzo mi pasują (szkoła), ale w weekendy chętnie bym z wami polatał , i mam pytanie jaka mniej więcej prędkość przelotów ?

Ja czsami ile fabryka dała czyli 120  ,a newet i więcej jak jest z górki  ale czekam jak lecimy paczką

Edytowane przez Dyzio81 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Od jutra jazdy zaczynam mam lipę bo instruktorowi nie pasuje po 16 tylko w godzinach rannych  ale jutro będę gadał osobiście co z tym fatem zobić i jak to pogonić za ile to swoje pogoniłeś i ile  dałeś  za bandytę

Ja czsami ile fabryka dała czyli 120  ,a newet i więcej jak jest z górki  ale czekam jak lecimy paczką

Potwierdzam, Paweł w trasie z nudów przysypia, ale grzecznie czeka :smile:

Dziś znów miałem przejażdżkę w deszcz, jak to załatwić żeby jeździć i mieć czysty motor (oczywiście pytanie retoryczne)?

Opublikowano

Yamaha poszła za 6000 a za bandytę dałem 5000

Opublikowano

Yamaha poszła za 6000 a za bandytę dałem 5000

No to na kurs ci jeszcze coś zostało ja dziś po jazdach powiem tak wszystko robię na miękko instruktor widzi że się nudzę na placu bo w godzinę ogarnąłem wszystko jest dobrze.Na moim ścigu 8 jest bardzo trudna na turystyku banał :riding:

Opublikowano

Kto jutro pod halą będzie? Bo jutro jestem nastawiony, że się pojawię w końcu :biggrin: 

Opublikowano

Jak nie będzie lało to jestem standardowo na :riding:

Opublikowano

No ja tak samo jeżeli nie będzie lać  :moto:

Opublikowano

Szału nie ma z pogodą, ale jest szansa że nie zmokniemy

Opublikowano

Witam

Wczoraj się dowiedziałem od syna że  w jego szkole jest organizowany piknik szkolny w sobotę rano do 16.Więc z przykrością muszę przełożyć wyprawę nad Jeziorsko

Bardzo przepraszam że narobiłem wam chęci .

Do zobaczenia na dzisiejszym spotkaniu pod halą .

Tomek

Opublikowano

Nie ma co się od razu nastawiać, że będzie lać. Z tej pogody korzystam od 3 miesięcy i jeszcze mnie nie zawiodła. Zauważcie jak wilgotność w czwartkowe popołudnie spada. Po 17:00 raczej nie ma szansy na deszcz. Do zobaczenia na czwartkowym spocie. Nie wymiękać  :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Panowie,

Czy pod nieobecność Tomka sami się organizujemy jakoś na wyjazd jutro jak pogoda będzie znośna czy odpuszczamy całkowicie ?

Oczywiście możemy się jeszcze zgadać na forum jutro rano.

Dajcie znać.

Pozdrawiam,

Łukasz

rafal_szwankowski
Opublikowano

Ja w niedzielę mam chrzciny synka więc też może mnie żona nie puścić :smile: zobaczymy jak będzie z pogoda, najwyżej zostanie tak jak na początku ustaliliśmy ze za tydzień 30maja są dni Aleksandrowa piknik motocyklowy i stamtąd zrobi się wtedy wylot w stronę Jezioraka:) Pozdr

Opublikowano

Jak zwykle organizacja spotkania w klasie 125 cienkawa, zwłaszcza wśród wolniejszych dwukółek.

Jutro rano jadę sobie objechać to Jeziorsko, jeśli ktoś ma chęć to możemy się spotkać około 9:30 w Aleksandrowie, będę jechał ze Zgierza.

Opublikowano

Jak się pogoda trochę wyklaruję mogę się przejechać ale to 9 raczej nie będzie

rafal_szwankowski
Opublikowano

Andrzejku tak to czasami bywa że nie zawsze jest tak jak byśmy tego chcieli, zawsze coś się może przytrafić coś wypaść :smile: Poza tym pogoda dziś nie rozpieszcza na dalszą wyprawę, jak dla mnie wolałbym pojechać nad wodę w jakiś słoneczny dzień i ciepławy aby mozna sie było uwalić trochę przy wodzie i chwilę posiedzieć a nie jechać na siłę aby się tylko przejechac z ryzykiem ze się zmoknie i zmarznie :smile: jak to się mówi co wisi nie zatonie, więc chwila cierpliwości a z tego co widzę coraz większą grupa się tworzy 125tek więc jest bomba:)

Opublikowano

Jak się pogoda trochę wyklaruję mogę się przejechać ale to 9 raczej nie będzie

Pogoda nadal do d.....  :smile:

Opublikowano

A miało być tak pięknie :biggrin: