boromir Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 kibicuję i zazdroszczę ---> u mnie weekend zapowiada się na Uczelni nast weekend też zablokowany a nast. następny zapraszam na Moją Obstawkę 13.06 z terminami u Mnie gorzej niż do Lekarza w Państwowej Służ.Zdrowia ale za to może w Czerwcu Lipcu ? Albo w któryś czwartek ? Pozdro i życzę pogody 0 Cytuj Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Tomek, żona mnie z domu wygoni O której planujesz wyjazd? Może uda mi się wyrwać, chociaż jeśli się nie mylę to na objazd Jeziorska mieliśmy jechać po spocie w Aleksandrowie 30 kwietnia. Rafał, jeśli pogoda nie nawali to w ten czwartek tradycyjnie mały przelocik jest wskazany 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.pietraszek Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Tomi, A nie da rady wyjechać wcześniej, tak koło 11 i wrócić koło 17 ? Wtedy jest duża szansa, że też się wybiorę. Daj znać. Pozdrawiam, Łukasz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekgnr Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Heej, ja też się postaram dołączyć do wycieczki ale też wolalbym wcześniej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi74 Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Dobra to może wcześniej tylko żeby pogoda była 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.pietraszek Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Nie no, pewnie. Jak będzie padać to raczej się nigdzie nie wybierzemy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Co do pogody to będzie w tym tygodniu będzie lipa z pogoda włącznie z tym czwartkiem, ale z natury jestem optymistą dziś mnie w drodze powrotnej z pracy do domu złapała ulewa ale jakoś się dojechało. 30maja są dni Aleksandrowa i ma być piknik ale nie zaszkodzi nad Jeziorsko wybrać się wcześniej pozdr 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales79 Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Dyzio jak tam idzie prawko?ja już Yamahe sprzedałem i posiadam bandytę 600 i na prawko tez poszedłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 (edytowane) Dyzio jak tam idzie prawko?ja już Yamahe sprzedałem i posiadam bandytę 600 i na prawko tez poszedłem. Od jutra jazdy zaczynam mam lipę bo instruktorowi nie pasuje po 16 tylko w godzinach rannych ale jutro będę gadał osobiście co z tym fatem zobić i jak to pogonić za ile to swoje pogoniłeś i ile dałeś za bandytę Witam , mam 125 i także chciał bym się wbić do waszej grupy , niestety czwartki po południu nie za bardzo mi pasują (szkoła), ale w weekendy chętnie bym z wami polatał , i mam pytanie jaka mniej więcej prędkość przelotów ? Ja czsami ile fabryka dała czyli 120 ,a newet i więcej jak jest z górki ale czekam jak lecimy paczką Edytowane 19 Maja 2015 przez Dyzio81 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Od jutra jazdy zaczynam mam lipę bo instruktorowi nie pasuje po 16 tylko w godzinach rannych ale jutro będę gadał osobiście co z tym fatem zobić i jak to pogonić za ile to swoje pogoniłeś i ile dałeś za bandytę Ja czsami ile fabryka dała czyli 120 ,a newet i więcej jak jest z górki ale czekam jak lecimy paczką Potwierdzam, Paweł w trasie z nudów przysypia, ale grzecznie czeka Dziś znów miałem przejażdżkę w deszcz, jak to załatwić żeby jeździć i mieć czysty motor (oczywiście pytanie retoryczne)? 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales79 Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Od jutra jazdy zaczynam mam lipę bo instruktorowi nie pasuje po 16 tylko w godzinach rannych ale jutro będę gadał osobiście co z tym fatem zobić i jak to pogonić za ile to swoje pogoniłeś i ile dałeś za bandytę Ja czsami ile fabryka dała czyli 120 ,a newet i więcej jak jest z górki ale czekam jak lecimy paczką Yamaha poszła za 6000 a za bandytę dałem 5000 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Yamaha poszła za 6000 a za bandytę dałem 5000 No to na kurs ci jeszcze coś zostało ja dziś po jazdach powiem tak wszystko robię na miękko instruktor widzi że się nudzę na placu bo w godzinę ogarnąłem wszystko jest dobrze.Na moim ścigu 8 jest bardzo trudna na turystyku banał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardstyle Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Kto jutro pod halą będzie? Bo jutro jestem nastawiony, że się pojawię w końcu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Jak nie będzie lało to jestem standardowo na 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardstyle Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 No ja tak samo jeżeli nie będzie lać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Szału nie ma z pogodą, ale jest szansa że nie zmokniemy 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi74 Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Witam Wczoraj się dowiedziałem od syna że w jego szkole jest organizowany piknik szkolny w sobotę rano do 16.Więc z przykrością muszę przełożyć wyprawę nad Jeziorsko Bardzo przepraszam że narobiłem wam chęci . Do zobaczenia na dzisiejszym spotkaniu pod halą . Tomek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Nie ma co się od razu nastawiać, że będzie lać. Z tej pogody korzystam od 3 miesięcy i jeszcze mnie nie zawiodła. Zauważcie jak wilgotność w czwartkowe popołudnie spada. Po 17:00 raczej nie ma szansy na deszcz. Do zobaczenia na czwartkowym spocie. Nie wymiękać 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.pietraszek Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Panowie, Czy pod nieobecność Tomka sami się organizujemy jakoś na wyjazd jutro jak pogoda będzie znośna czy odpuszczamy całkowicie ? Oczywiście możemy się jeszcze zgadać na forum jutro rano. Dajcie znać. Pozdrawiam, Łukasz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Ja w niedzielę mam chrzciny synka więc też może mnie żona nie puścić zobaczymy jak będzie z pogoda, najwyżej zostanie tak jak na początku ustaliliśmy ze za tydzień 30maja są dni Aleksandrowa piknik motocyklowy i stamtąd zrobi się wtedy wylot w stronę Jezioraka:) Pozdr 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Jak zwykle organizacja spotkania w klasie 125 cienkawa, zwłaszcza wśród wolniejszych dwukółek. Jutro rano jadę sobie objechać to Jeziorsko, jeśli ktoś ma chęć to możemy się spotkać około 9:30 w Aleksandrowie, będę jechał ze Zgierza. 1 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Jak się pogoda trochę wyklaruję mogę się przejechać ale to 9 raczej nie będzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Andrzejku tak to czasami bywa że nie zawsze jest tak jak byśmy tego chcieli, zawsze coś się może przytrafić coś wypaść Poza tym pogoda dziś nie rozpieszcza na dalszą wyprawę, jak dla mnie wolałbym pojechać nad wodę w jakiś słoneczny dzień i ciepławy aby mozna sie było uwalić trochę przy wodzie i chwilę posiedzieć a nie jechać na siłę aby się tylko przejechac z ryzykiem ze się zmoknie i zmarznie jak to się mówi co wisi nie zatonie, więc chwila cierpliwości a z tego co widzę coraz większą grupa się tworzy 125tek więc jest bomba:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Jak się pogoda trochę wyklaruję mogę się przejechać ale to 9 raczej nie będzie Pogoda nadal do d..... 1 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 A miało być tak pięknie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi