adamusxd Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Ktoś chce polatać po łodzi ? Dzwońcie albo piszcie Sent from my SM-A300FU using Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 jakieś plany na jurto ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Wszytko zależy od pogody? LWG SM-N910C - Tapatalka 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyk Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Ptaku ty nie w Olsztynie Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 po tygodniu czas wrócić do domu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyk Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Ja jeszcze działkowe ale mto że sobą zabrałem Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Ostatnio brakło nam czasu aby do Ciebie Patyk podjechać. A byliśmy 5 min. Drogi LWG SM-N910C - Tapatalka 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyk Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 5 min.? To normalnie skandal Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Możecie to wpadkę nadrobić jutro Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Dzieci wzywały. Musiałem je odebrać od dziadków. Niestety "obowiązki wzywały". LWG SM-N910C - Tapatalka 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastaf Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Cześć, wpadłem się przywitać i zobaczyć co u was słychać, jakby co jestem chętny na jakieś wypady poza miasto w weekendy... Zapraszam też wszystkich domorosłych mechaników do zajrzenia w mój temat:Montaż Kitu Athena 170Ccm Ecu Do Hondy Cbr 125R Jc39 Do zobaczenia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastaf Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Zapraszam także na spotkania Gymkhany organizowane przez Forum Łódzkich Motocyklistów w wątku Gymkhana - Próby Zręcznościowe jest więcej informacji na ten temat. Można potrenować technikę jazdy i spotkać się w miłym gronie. Pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas88 Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Ktoś dzisiaj zamierza latać? Podłączyłbym się chetnie. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKT Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Szybki wypad poza miasto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Nie no panowie. Czerwona kartka. Jak można było przed wyjazdem nie zapodać tematu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktoś ŁDZ Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Teścik Ci*ki był na trasie, dlatego wyjazd cichociemny LWG Wysłane z mojego Picasso przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyk Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 A czyje to żółtko czy ktoś na mojego przegonil Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 (edytowane) Tym bardziej szkoda Edytowane 21 Maja 2017 przez PH7 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKT Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Zwlaszcza ze w trakcie spotkania sie, nagle padlo "moze jednak jeziorsko?? zobaczymy co zipp potrafi" i po milisekundzie nastapil banan na buzi i decyzja "jedziemy" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 taka śliczna pogoda ,a tu cisza , nikt 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Ale to forum 125 zarosło Pajęczyną Panowie I oczywiście Panie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 trzeba to trochę odkurzyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyk Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Ktoś chętny na małe wietrzenie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merdion Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Witam, jestem nowy na forum i od paru tyg posiadam pierwszy motocykl 125 Borton Classic i chęcią wybrałbym się na jakieś małe wietrzenie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyk Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 W najbliższą sobotę jest zlot w Ślesinie ktoś się wybiera? Ja mam zamiar. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Ktoś dzisiaj? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi