krzysztof Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Witam wszystkich po zimowej ,,ROZŁĄCE''.Czy nadal sa to niedzielne wypady za miasto ? Czy moze cos sie zmienilo? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Raczej Krzychu będą, mam nadzieję. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 No co, robimy jakiś rozruch dzisiaj? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 jakaś propozycja ? gdzie ,o której ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 (edytowane) Proponuję 12.00 lub 13.00 (do wyboru) nowego czasu na parkingu pod CH Auchan na Jana Pawła, czyli tam gdzie spotkania czwartkowe. Najwyżej będzie nas dwóch. Chociaż piątkę sobie przybijemy. Edytowane 26 Marca 2017 przez PH7 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 za wcześnie ,dopiero dotarłem do domu i zmieniam pojazd 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 niedzielna krótka przejażdżka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsikAsiek Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Czy organizujecie gdzieś spotkanie 8.04 aby razem pojechać na rozpoczęcie pod Atlas? Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyk Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Może jak rok temu na parkingu Fali? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 ok. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 na razie to się meldujcie na spocie dzisiaj, a nie takie plany dalekosiężne snujecie... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsikAsiek Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Może jak rok temu na parkingu Fali? Ty tutaj???? No nie wieżę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burdek Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Ja też chętnie dołączę do grona 125 8.4 rozumiem, że plany dalekosiężne, ale może już ustalimy jakąś godzinę? Fala mi odpowiada. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyk Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Myślę że 9:45 a 10:10 zawijamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 mi pasuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Po co kombinować? Spotkajmy się na parkingu tam gdzie czwartkowe spoty. JA dzisiaj otworzyłem sezon spotów czwartkowym spotkaniem Było fajnie i nawet spotkałem Sulika ze Scautem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Sporo osób dziś było. LWG 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko0426 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Na Kamieńsk ktoś się wybiera ? Część osób podobno pod Auchan o 13 się zbiera 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inia Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Witam wszystkich w nowym sezonie Czy ktoś chętny na jakąs fajna traskę ? Jak w tamtym roku ? Paweł ja cie chyba widziałam jak wracałam ze Spały na motocyklu ???? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko0426 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Teraz niestety pogoda chyba nie będzie rozpieszczac trzeba by dogadać coś w sobotę na rozpoczęciu;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) Paweł ja cie chyba widziałam jak wracałam ze Spały na motocyklu ???? Cześć Inia. Faktycznie mijałem się z jedną YZFką. Chyba w samym Andrespolu, ale co do tego, to bym się o litra nie założył. Tak się minęliśmy i nic... Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez PH7 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko0426 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Jak tam plany na sobotę ? Jakieś miejsce wspólnego spotkania i przejazd do atlas ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Witam w nowym sezonie! Ja chętnie w sobotę bym się gdzieś ustawił z wami i dopiero pod atlas arene... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko0426 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Propozycje padały ba parkingu fala albo miejsce spotkań czwartkowych . W głównym temacie mam nadzieję że coś ustala. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donaldus Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 to co z ta ustawka 125 przez otwarciem , jaka w koncu jest ostateczna wersja? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi