julian85 Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Łodzianie szykuje si kolejne zakończenie sezonu w Wawrzkowiźnie podBełchatowem w terminie 14-6.10.2016 czy ktoś reflektuje?? https://www.facebook.com/events/291206337911441/ http://forumjunaka.pl/viewtopic.php?f=123&t=4574 Asik, napiszesz coś więcej? Tak dla ludzi, którzy nie mają Facebooka (tak są tacy). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsikAsiek Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Witam Kolegów i Koleżanki. :welcome: Po intensywnym, wspaniałym i z mocą atrakcji Junak Tour zaplanowałam dla nas zakończenie naszych przygód motocyklowych w tym sezonie :post: :piwo: :drunks: :drag racer: Lokalizacja - Łódzkie, OSiR Wawrzkowizna --> http://wawrzkowizna.com.pl/pl/strona-glowna Dlaczego znowu łódzkie, bo każdy ma blisko nie ważne z jakiego miasta przybędzie Nocleg - domki bliźniacze na Ranczo 5-os lub Brda 6 os. Cena za cały wyjazd 150 zł/os. W cenie zapewniłam nam: 1. nocleg; 2. kolacjo obiady (piątek i sobota); 3. śniadanie (sobota i niedziela); 4. saunę, aby się ogrzać :cold: W sobotę zaplanowany jest całodniowy wyjazd motocyklowy oraz różnego rodzaju zadania dla naszych Junaczków Oczywiście w sobotę zamiast obiadokolacji załatwiłam nam wielkie ognisko wraz z kiełbaskami (w ramach ceny oczywiście ), jeśli będziemy chcieli więcej jedzonka możemy dokupić i siedzieć caaałą noc Pamiętajcie o zupie z chmielu Dodatkową atrakcją będzie paintball lub park linowy- ale będę uzupełniać post w jakiej cenie i jak będzie to wyglądało, więc cierpliwości (tu będzie dodatkowy koszt - ściepa ) Ośrodek zapewnia również (za dodatkową opłatą) atrakcje takie jak: SPA, baseny, kąpieliska, korty tenisowe, kajaki, rowery wodne, boiska, stajnię, jazdę bryczką. Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Witam wszystkich.Widzę że zakończenie sezonu oznacza zakończenie tego forum. Tych co nie śpią Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 A po co kończyć sezon? Chwilowo mamy gorszą pogodę tylko. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsikAsiek Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Pogoda na ten weekend będzie idealna wiec wpadajcie do Wawrzkowizny Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Pogoda na ten weekend będzie idealna wiec wpadajcie do Wawrzkowizny Zdecydowanie za blisko. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsikAsiek Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 oj tam oj tam 😁 Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inia Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Zdecydowanie za blisko. Też jestem takiego samego zdania ... zdecydowanie za blisko Nawet nie zdąży mi się rozgrzać silnik w moto ..... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 A do Dłutowa na zakończenie też za blisko Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Motorek stał pod chmurką przez miesiąc, idę sprawdzić czy odpali Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 A 125-TKI NIE ODPALIŁY PO ZIMIE,ŻE TAKA CISZA TU ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyy Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Mawiają, że 125 na sezon wystarcza i to chyba prawda. Byli i już ich nie ma... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 ja już trzy przejeździłem ,a i czwarty rozpocząłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Ja rozpocznę niebawem 3 sezon na 125 Więc nie do końca to tak jest, że starcza tylko na jeden sezon. Poza tym wcześniej przelatałem kilka sezonów na większej pojemności Potrzebuje jeszcze trochę czasu na wymianę oleju, świec i trochę dłubania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 A kto ze 125 tek kręci 8 w tym sezonie ?? Bo ja na kursie spotykam znajome twarze 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 No to jak spotykasz to juz wiesz, czesc sie jeszcze skusi w ciagu sezonu na pewno. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 A kto ze 125 tek kręci 8 w tym sezonie ?? Bo ja na kursie spotykam znajome twarze Rozpoczęcie sezonu na 125 ale 660 już grzeje opony Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Mawiają, że 125 na sezon wystarcza i to chyba prawda. Byli i już ich nie ma...prawda taka ze przy obecnych przepisach (125cc na B po 3 latach) po 1 sezonie czesc z nich polubi to na tyle ze zrobi prawko i przesiadzie sie na cos wiekszego. a Ci ktorzy sie nie przkonali wroca do samochodu oraz niewielka czesc ktora zostanie przy 125cc bo im to wystarcza w waszej grupie bedzie pewnie sporo zmian w ludziach, rok w rok Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Strzała, ależ dawno tu nie zaglądałem ale zgadza się to co napisał krzychoslav multum ludzi przesiadło się już ze 125tek na większe pojemności, sam jestem jedną z nich Ale nie ważne czym jeżdzimy czy 125 czy 600 czy litry, pasja jest pasją i AMEN! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 święte słowa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLODY125 Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Banan to banan bez względu na to jaka pojemność go wywołała. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek 66 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Wiosna Panny czy w niedziele gdzieś ktoś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Wątpię, żeby udało się zmontować jakąś ekipę. Pewnie większość jeszcze w powijakach. A niektórzy już przeszło miesiąc śmigają. No z tym uśmiechem w tych temperaturach po dłuższej jeździe różnie bywa. Trzeba w przerwach na rozgrzewkę i jest git. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krokodyl Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Hej, jeśli ktoś ma pomysł na wypad - to jestem chętna! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyk Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Do Twierdzy Modlin jechał z nami gs1200r fakt trochę z przodu aleja trzeba było bylo to poczekal 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi