AndrzejM Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Witam, szkoda że w tym tygodniu pracuję na popołudniówki bo byśmy się razem wybrali pod hale. Po weekendzie spróbujemy się umówić na mały przelocik. Pozdrawiam 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boromir Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 A co z weekendem z wycieczką nad Jeziorsko ? 0 Cytuj Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Ja niestety z bólem serca, ale odpadam. W sobotę praca w niedzielę na 95% mam kursik do stolicy. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Obserwuję wasz temat od dłuższego czasu i zasadniczo to jeśli nikt nie wygoni 600tki to chętnie dołączyłbym do was jeśli chodzi o niedzielne wypady. Powody: mała przelotowa, podziwianie widoków i moja kobita, która po prostu nie lubi zapier*alać Szaleję sam a razem jeździmy patrolowo: 70-110 km/h. Niestety w większej grupie często jest gonienie i lecisz za prowodyrem, a w domu reprymenda Jestem etatowym zamykającym ale w wolniejszej grupie piszę się na skrzydłowego czy satelitę 2 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 No to już jakiś zestaw mamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Panowie, umówmy się że w czwartek spod hali jedziemy wolną grupką i albo wyjeżdżamy na wspólną trasę o 18:30, albo robimy krótszą trasę. podaj jakieś namiary na siebie, umówimy się na czwartek, chyba że zdążę w niedzielę wrócić ze stolicy wcześniej 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boromir Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 generalnie jestem na bardzo na TAK !!! Super bo coś się Tworzy ost jak byliśmy na hali nie pojechaliśmy bo nie znaliśmy Ludzi ale teraz już spoko tylko że jest problem za Chińskiego Bożka nie dam radę w ten czwartek ale spoko co wisi nie utonie na pewno w jakiś czwartek wystartujemy w trasę . Natomiast nie wiem w którym miesiącu jest impreza związana z Hubalem .... w tamtym roku z uwagi na pojemność nie pojechaliśmy ale w tym roku już się zbieramy. Miłego weekendu piękna pogoda zachęca do jazdy ja dzisiaj tylko po mieście ---->ale w porównaniu z korkami to wczoraj półtora godziny po 16 spędziłem w puszcze 0 Cytuj Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Jak coś to namiar do mnie jest po kliknięciu w moją fotkę w opisie o mnie. Czyli wstępnie umawiamy się na czwartek jak coś i coś z trzaska się wykombinuje aby tylko dopisała pogoda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Wybiera sie ktoś jutro w kierunku Spały/Inowłodza? Ruszam jutro pewnie koło 10-11... 0 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boromir Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 A My z Moją za Chwilkę Żonką pośmigaliśmy po mieście a że 18 wybiła to i Muzea zwidzieliśmy i wyszło 50 km po Łódce. Pozdrawiam miłej Niedzieli pogoda ładna to i wycieczka będzie suuuper. 0 Cytuj Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Dziś walę z bratem chyba nad Jeziorsko jesteśmy właśnie za konstantynowem łódzkim ktoś chce się ze 125tek dołączyć jeśli ktoś z okolic? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 I po trasce dzięki Andrzejku za towarzystwo, a w czwartek powinienem być na spocie w tym tygodniu pracuje od rana jednak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 (edytowane) no to git, mam gotową trasę na jakieś 100 km, tradycyjnie proponuję wyjazd o 18:30. Kto jeszcze chętny na przelot z prędkością przelotową około 80 km/h? Edytowane 17 Maja 2015 przez AndrzejM (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Witajcie 125-ki Chętnie się przyłączę do któregoś wypadu, co do najbliższego czwartku raczej nie dam rady ale wcześniej czy później na pewno się spotkamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 To w jakiś weekendzik możemy się ustawić i np skoczyć nad Jeziorsko brat jakoś poprowadzi wycieczkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Wczoraj śmiagałem z ... 1600. Wspólny wypad do Inowłodza udany Mam nadzieję, że uda mi się wreszcie pojeździć ze "125", tyle że te czwartki nie za bardzo mi odpowiadają... 0 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Ja jestem z tych przewrotnych, co to na spoty "dużych" przyjeżdżają 125 a na spoty 125 chcą przyjechać "dużym". Co prawda ten tydzień, z weekendem włącznie, u mnie odpada, ale z chęcią wyruszę z Wami w traskę moją cebrą. Dlaczego akurat z wami? Bo moje umiejętności nie są wystarczające do jazdy 600/litrami i nie chciałbym ich spowalniać, a prędkość przelotowa, z jaką się poruszacie w trasie, jest dla mnie wystarczająca Liczę, że w ostatni weekend maja uda się coś zorganizować wspólnego. Może jakieś spotkanie na dniach Aleksandrowa Łódzkiego (30 maja) a potem wspólny wyjazd nad Jeziorsko? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Dobry pomysł Jarku i myślę że tak zrobimy czyli plan już jakiś mamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 OK, jeśli nie będzie lało to się przyłączam 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasus Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Ja też chętnie bym wpadł na wasze spotykanie. Trasa czemu nie, moto moje nie za szybkie i nie pałuję to się pewnie odnajdę. Ale głównie to bym chciał pomacać i popytać o te mniejsze motocykle, bo mnie często jakiś znajomy zagaduje, a z autopsji niewiele mogę powiedzieć. Czwartki dla mnie odpadają, ale jakiś weekend z rana czemu nie...Będę śledził temat. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 No to zapowiada się całkiem atrakcyjny dzionek! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.pietraszek Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Witam. Też się chętnie przyłączę ale z racji tego, że moja 125 jest jeszcze na dotarciu to prędkość przelotowa póki co to około 70 km/h, nie chcę mojego Kymco pałować do 1000 km przebiegu. Jeśli taka prędkość Wam odpowiada to super, jeśli nie - przyłączę się do Waszych wypadów za miesiąc :-) Gdzie się wybieracie w czwartek ? I jaki jest plan na weekend ? Pozdrawiam, Łukasz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maślak1999 Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Witam , mam 125 i także chciał bym się wbić do waszej grupy , niestety czwartki po południu nie za bardzo mi pasują (szkoła), ale w weekendy chętnie bym z wami polatał , i mam pytanie jaka mniej więcej prędkość przelotów ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 W mieście przepisowo:) poza miastem 70-90km/h takie tempo spacerowe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi74 Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Witam Wybieram się w sobotę 23 maja na objazd Jeziorska . Trasa coś około 100 km , bocznymi drogami . Nad Jeziorem zjeść obiad i małe plażowanie i powrót do łodzi około 18- 19. Jeśli ktoś się pisze to to zgłaszajcie się . Zbiórkę można zrobić na parkingu pod basenem Fala o 13. Przejazd spokojnymi drogami z predkościami 70 -80, fajne widoki i ciekawe miejsca Znam okolice Pozdrawiam Tomek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi