ralf77 Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Zazdroszczę wam tych wyjazdów i mamrota i teraz piernika.Mariusz dzięki że chociaż sobie na foty popatrzę .Pozdro Łukasz widzę moto stoi na trawce zamiast oblatywać Toruń. A prawko nie zając . . . Mam nadzieję że na dniach skończę . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cholpek Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Musiałem sobie odpuścić tym razem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko0426 Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Można podpiąć się pod grupę ma xt 660. Siema Robert, rozmawialiśmy na Czarnocinie podczas nocnego FŁM - myślę , że przygarna 2 X'y 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cholpek Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Jedzie ktoś pod oszołoma 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Ja własnie powoli zaczynam się ubierać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joto25 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Gdzie planujecie lecieć?Nie mogłem dotrzeć na 18, ale może bym Was złapał gdzieś w trasie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyk Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 (edytowane) Coś ktoś week gdzie troszkę dalej. Może Bełchatów? Są zawody w motocrosie. A w Lutomiersku jest jakiś zlocik Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka Edytowane 16 Września 2016 przez Patyk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 No to jak? Są jakiś chętni, żeby się jutro gdzieś przejechać? Pogoda mocno średnia się szykuje na łikend, ale jutro jeszcze jest szansa nie zmoknąć. Może warto koło południa pojechać do Lutomierska, a później można spróbować do Bełchatowa? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzezik Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 witam o której ? gdzie ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor76 Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Ja mam zamiar wyjechać za około godzinę. Startuję ze stacji shell pod OBI na rokicińskiej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Moze 14 na Delu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor76 Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Moze 14 na Delu? OK. Będę za parę minut. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas88 Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Jutro ktoś śmiga? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek 66 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Co myślicie o zaliczeniu Twierdzy Modlin w niedziele 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Co myślicie o zaliczeniu Twierdzy Modlin w niedziele Jestem za. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Co myślicie o zaliczeniu Twierdzy Modlin w niedziele Jeśli tylko mogę się podłączyć to bardzo chętnie polecę z wami . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trapp Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 a jakie są prognozy twojej pogody Pawel? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 a jakie są prognozy twojej pogody Pawel? Temperatura do 20 stopni, częściowo słonecznie, bez opadów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Skoro pogodynek Paweł tak pisze to już mam wolne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czacha501 Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Cześć Czy ktoś dziś(teraz) chętny na przejażdżkę? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 A na gymkhane jesteś chętny? Jadę właśnie na Pienistą Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czacha501 Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Sorki trochę za późno się ogarnąłem że odpisałeś... Ale swoją drogą już zimne dni 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyk Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) Też wstępnie pisze się na Modlin jeśli 80-90km/h nie przeszkadza Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka Edytowane 22 Września 2016 przez Patyk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Ja podobnie jak Patyk chętnie się przejadę, ale też przelotową mam 80-90 kmh 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Co myślicie o zaliczeniu Twierdzy Modlin w niedziele Cześć Sławek, co ty chcesz zaorać towarzystwo tym swoim czołgiem ? Jak ustalicie o której wyjeżdżacie to może spróbuję was złapać w drodze powrotnej. W niedzielę mam czas od 14:00, ale chętnie was poszukam. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi