krzysztof Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Paweł odpoczywaj jutro będzie lepiej . Wyskoczymy na Toruń chrupniemy po pierniku i ci przejdzie . A tak ogólnie jeśli są chętni na wypad do Torunia to jutro ok 9 w Zgierzu na wylocie w stronę Kutna .Stacja shell zapraszam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trapp Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 na Toruń jadę z wami Pawel zdrowia życzę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 na Toruń jadę z wami Pawel zdrowia życzę ok 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inia Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Faceci a k....a 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Faceci a k....a No jak mam jechac bez ciebie to wracam do pracy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inia Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 501150835 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert73 Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Można podpiąć się pod grupę ma xt 660. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trapp Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 zdjęcia z dzisiejszego pikniku w Tuszyniehttps://goo.gl/photos/p4KGqV7TkJG4RGsk6 pozdrawiam obecnych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inia Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 (edytowane) Bede o 9 na shellu w zgierzu. Edytowane 11 Września 2016 przez Inia (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Witam .Jak tam Pawlo ,''przytkało '' się trochę w jelitku ? Ja od dziś stosuję kurację bimbrową ,żeby mnie śnieżka nie dorwała Mam nadzieję że toaleta nie jest już Twoim pomieszczeniem relaksacyjnym .Zdrowia życzę robert73 oczywiście ze możesz ,tylko pamiętaj ostatni stawia obiad. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cholpek Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Rafał jak tam prawko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Planuje ktos sie pokresic gdies wieczorkiem? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 gdzie ? o której ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Moze o 1800 ped Dellem, a potem sie zobaczy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 ok 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inia Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Panowie dziekuje za fantastyczny przelot do Torunia, fantastyczna trasa i towarzystwo extra. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 (edytowane) Wielkie dzięki za Toruń. Superowo było. Edytowane 11 Września 2016 przez PH7 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Podziękowania ogromniaste za wycieczkę do Torunia. Superowska niedziela w milutkim towarzystwie. Raz jeszcze dzięki .PS jak coś to propozycja dla wtajemniczonych wizyty u mnie w kamienicy aktualna jak najbardziej oczywiście moto wtedy nie wskazane niech sobie odpocznie.Do miłego . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inia Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Podziękowania ogromniaste za wycieczkę do Torunia. Superowska niedziela w milutkim towarzystwie. Raz jeszcze dzięki .PS jak coś to propozycja dla wtajemniczonych wizyty u mnie w kamienicy aktualna jak najbardziej oczywiście moto wtedy nie wskazane niech sobie odpocznie.Do miłego . Krzysiu jestem jak najbardziej za ..... Daj tylko znac kiedy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Krzysiu jestem jak najbardziej za ..... Daj tylko znac kiedy. Kiedy tylko masz ochotę Inguś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trapp Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 dzięki za dzisiejszy wypad oczywiście obiecane zdjęcia https://goo.gl/photos/1nTGK4iQVdUrGNMT7 Julian minąłem was chyba na al Ofiar na światłach jak wyjeżdżaliście spod della ^^ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 dzięki za dzisiejszy wypad oczywiście obiecane zdjęcia https://goo.gl/photos/1nTGK4iQVdUrGNMT7 Julian minąłem was chyba na al Ofiar na światłach jak wyjeżdżaliście spod della ^^ Mariusz zdjęcia w dechę dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inia Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 No zdjecia czad ..... rewelacja. Dzieki za focie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Julian minąłem was chyba na al Ofiar na światłach jak wyjeżdżaliście spod della ^^ Wiem, też Cie widziałem, nawet Ci machnąłem i próbowałem gonić, ale pojechałeś w kierunku Wiskitna... A ja z kolegą ptaku'iem zrobiliśmy ponad 190 km, Warta, Turek, Uniejów, Poddębice. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 fajna przejażdżka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi