Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Paweł odpoczywaj jutro  będzie lepiej . Wyskoczymy na Toruń chrupniemy po pierniku i ci przejdzie .

A tak ogólnie jeśli są chętni na wypad do Torunia to jutro ok 9 w Zgierzu na wylocie w stronę Kutna .Stacja shell zapraszam 

Opublikowano

na Toruń jadę z wami :smile: Pawel zdrowia życzę

Opublikowano

na Toruń jadę z wami :smile: Pawel zdrowia życzę

ok

Opublikowano

Faceci a k....a

No jak mam jechac bez ciebie to wracam do pracy

Opublikowano

Można podpiąć się pod grupę ma xt 660.

Opublikowano

Witam .Jak tam Pawlo ,''przytkało '' się trochę w jelitku  ? Ja od dziś stosuję kurację bimbrową ,żeby mnie śnieżka nie dorwała :hihi:  Mam nadzieję że toaleta nie jest już Twoim pomieszczeniem relaksacyjnym .Zdrowia życzę

robert73 oczywiście ze możesz  ,tylko pamiętaj ostatni stawia obiad. :decayed:

Opublikowano

Planuje ktos sie pokresic gdies wieczorkiem?

Opublikowano

Moze o 1800 ped Dellem, a potem sie zobaczy

Opublikowano

Panowie dziekuje za fantastyczny przelot do Torunia, fantastyczna trasa i towarzystwo extra.

Opublikowano

Podziękowania ogromniaste  za wycieczkę do Torunia. Superowska niedziela w milutkim towarzystwie. Raz jeszcze dzięki .PS jak coś to propozycja dla wtajemniczonych  :biggrin:  wizyty u mnie w kamienicy aktualna jak najbardziej oczywiście moto wtedy nie wskazane niech sobie odpocznie.Do miłego .

Opublikowano

Podziękowania ogromniaste za wycieczkę do Torunia. Superowska niedziela w milutkim towarzystwie. Raz jeszcze dzięki .PS jak coś to propozycja dla wtajemniczonych :biggrin: wizyty u mnie w kamienicy aktualna jak najbardziej oczywiście moto wtedy nie wskazane niech sobie odpocznie.Do miłego .

Krzysiu jestem jak najbardziej za ..... Daj tylko znac kiedy.

Opublikowano

Krzysiu jestem jak najbardziej za ..... Daj tylko znac kiedy.

Kiedy tylko masz ochotę Inguś

Opublikowano

No zdjecia czad ..... rewelacja. Dzieki za focie

Opublikowano

Julian minąłem was chyba na al Ofiar na światłach jak wyjeżdżaliście spod della  ^^

Wiem, też Cie widziałem, nawet Ci machnąłem i próbowałem gonić, ale pojechałeś w kierunku Wiskitna... A ja z kolegą ptaku'iem zrobiliśmy ponad 190 km, Warta, Turek, Uniejów, Poddębice.