krzysztof Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Może jutro po południu ktoś chce skoczyć na spacerek?Jakoś nie daleko 5 10 15 200 km ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Może jutro po południu ktoś chce skoczyć na spacerek?Jakoś nie daleko 5 10 15 200 km ? Ja! Ja! Ja chcę! Ja! Weźcie mnie! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Ja! Ja! Ja chcę! Ja! Weźcie mnie! No dobra 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek125 Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Witam Czy ktoś z Was wybiera się na ten piknik w Tuszynie? 0 Cytuj Pozdrawiam Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli125 Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Woitek a kiedy? Będziesz dzisiaj? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trapp Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 ja się pewnie pojawię 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli125 Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Jest ktoś ze 125tek dzisiaj? Bo czuję się osamotniony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek125 Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Woitek a kiedy? Będziesz dzisiaj? Sobota od 16 w Tuszynie ul.Sportowa. 0 Cytuj Pozdrawiam Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli125 Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 niestety jutro do Olsztyna jadę i wracam w niedzielę :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 No dobra, to może ustalmy, czy są chętni na wspólny przelot jutro na młynek w Tuszynie. Ja proponuje o 15 pod Dellem, pasuje takie coś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraver88 Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 WItam, Ja jestem za, skoro proponujesz pod Dellem to myślisz o przelocie autostradą?, czy może lepiej zebrać się np. pod Cerfem (Rzgowska/Kolumny) i pojechać Rzgowską? prawdopodobnie dostosuję się do każdej opcji 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 WItam, Ja jestem za, skoro proponujesz pod Dellem to myślisz o przelocie autostradą?, czy może lepiej zebrać się np. pod Cerfem (Rzgowska/Kolumny) i pojechać Rzgowską? prawdopodobnie dostosuję się do każdej opcji Ja tam bylem parę razy i jeździłem przez Wiskitno i Giemzówek. Własnie dlatego zaproponowałem Della, żeby sobie bokiem przejechać, a nie pchać się na DK 1 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraver88 Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Ja tam bylem parę razy i jeździłem przez Wiskitno i Giemzówek. Własnie dlatego zaproponowałem Della, żeby sobie bokiem przejechać, a nie pchać się na DK 1 OK. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trapp Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 może 15:30? to jest blisko w 15-20 minut dojedziemy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Przecież nie będziemy ruszali o 15 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek125 Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Witam Mnie by pasowała 15 30 bo mam kawałek z okolic Zgierza na dojazd ale oczywiście dostosuje się do reszty. 0 Cytuj Pozdrawiam Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trapp Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 no chyba, że tak bo ja mam blisko, ale nie wiem czy do 15 się wyrobię 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 No to zróbmy tak: Zbieramy się od 15 (jak ktoś chce może być o 12 nawet), wyjeżdżamy o 1530 (mniej więcej). Wiec jak ktoś ma czas to może podjechać, postać chwile i pogadać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek125 Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Dla mnie ok. 0 Cytuj Pozdrawiam Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inia Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 To co z tym Toruniem ? Bo ja sie wybieram jakby co. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 To co z tym Toruniem ? Bo ja sie wybieram jakby co. Cześć Inga ja też bardzo chętnie.Zaraz po naszym spotkaniu w Kruszowie wolne załatwiłem także w drogę . A tak przy okazji wczoraj pasowałem w Korando to jest na wólczańskiej przy górniaku sakwy do naszych myszy. Dwie pasują i wyglądają super tylko że to wszystko malutkie .Zmieści się jakieś śniadanko trochę portfela i koniec. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 A ja prawdopodobnie będę musiał odpuścić ten Toruń. Zatrucie. Umówcie się i zapodajcie na forum. Zobaczę jak się będę czuł i zadecyduję. Idzie ku lepszemu, ale nocka to był dramat. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 A ja prawdopodobnie będę musiał odpuścić ten Toruń. Zatrucie. Umówcie się i zapodajcie na forum. Zobaczę jak się będę czuł i zadecyduję. Idzie ku lepszemu, ale nocka to był dramat. Co tam Pawełku zaszkodziło? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Lód Śnieżka. Niech go szlag. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 (edytowane) PH7 proponuje kuracje szokową, 50 bimbru i stolowa lyzka tabasco z rrossmana. Po 2-3 minutach szukasz kolejnosci gdzie sufit a podloga ale pozniej juz tylko lepiej. Ps ja uzywam szpirytusu do tego :-) Edytowane 10 Września 2016 przez A04 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi