Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

7 1 05:30:13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .Zapomnieliśmy dodać że dzięki Sławkowi 66 wylądowaliśmy na KOŃCU ŚWIATA :riding:  

Opublikowano

Jak dosiade lapka to wrzucę foto dla potwierdzenia ;)

Opublikowano
  W dniu 22.08.2016 o 17:47, ralf77 napisał(a):

Witam .Zapomnieliśmy dodać że dzięki Sławkowi 66 wylądowaliśmy na KOŃCU ŚWIATA :riding:  

A gdzie jest chociaż malutki dowód ze tam dotarliście

Opublikowano

Mam rachunek z zaj..stej knajpy przy stawach z Brzezin  za Błaszkami :eat:  Polecam

Opublikowano

a mówiłem żeby w sobotę się przejechać :P ja nie zmoklem, a przelot też ponad 200 km

Opublikowano
  W dniu 22.08.2016 o 19:44, ralf77 napisał(a):

Mam rachunek z zaj..stej knajpy przy stawach z Brzezin  za Błaszkami :eat:  Polecam

Fajne miejsce na grilla, zaliczyliśmy w ubiegłym roku

Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć :smile:

Opublikowano

A na końcu świata jeszcze lepsze miejsce na ognisko przy lesie ;)

Opublikowano

A może ktoś dzisiaj wybierze się ze mną do Złotego Młyna w Kruszowie na kiełbaskę z rusztu? Taaaaaka długa z pieczywem i musztardą z upustem dla motocyklistów za 7,30 zeta.

Opublikowano
  W dniu 24.08.2016 o 14:25, PH7 napisał(a):

A może ktoś dzisiaj wybierze się ze mną do Złotego Młyna w Kruszowie na kiełbaskę z rusztu? Taaaaaka długa z pieczywem i musztardą z upustem dla motocyklistów za 7,30 zeta.

szkoda ze nie zajrzalam wczesnie ... wybralabym sie z checia.

Ale moze w niedziele bedzie pogoda to dajcie znac i wyskocze gdzies chetnie.

Opublikowano
  W dniu 24.08.2016 o 10:21, PH7 napisał(a):

Widzę Sławku, że Ty wstajesz rano, jak ten Cygan o którym mówiłeś. :decayed:  Pozdro  

Oczywiście

Opublikowano

Żeby mieć więcej wolnego czasu 😀

Opublikowano

Witam.Ja bym Pawle poleciał z Tobą na kiełbachę ,ale 35km x2  to już głód przechodzi sam. :sleep3:

Opublikowano

Witam

Moze dzis po spocie wybralibysmy sie zobaczyc tor lodz kolo Strykowa?Co Wy na to?

Pozdrawiam Wojtek  :riding:

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 24.08.2016 o 19:06, ralf77 napisał(a):

Witam.Ja bym Pawle poleciał z Tobą na kiełbachę ,ale 35km x2  to już głód przechodzi sam. :sleep3:

Rafale, gdy wsiadam na moto, to lubię sobie obrać jakiś cel. W tym wypadku gastronomiczny. Inaczej byłby to pusty przelot, a tak mam czyste sumienie, że wachy na próżno nie spaliłem. :biggrin:   

Przy okazji podziękowania dla Mariusza za wspólny przelot, konsumpcję i fajną gadkę.

PS. Zbliża się weekend. Będzie przepiękny. Co robimy?  

Edytowane przez PH7 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Siema.Mirek widziałem Cię na proborkach jak skręcales w bramę za zabka ja jechałem 4oo 😊 pozdro

Opublikowano
  W dniu 25.08.2016 o 05:13, Wojtek125 napisał(a):

Witam

Moze dzis po spocie wybralibysmy sie zobaczyc tor lodz kolo Strykowa?Co Wy na to?

Wojtek. Ja z chęcią tylko czy będę na 100% będę wiedział dopiero koło 16-16:30. Jakby co to spotykamy się koło Auchan czy hali na Skorupki? I o której?
Opublikowano (edytowane)
  W dniu 25.08.2016 o 12:36, oli125 napisał(a):

Wojtek. Ja z chęcią tylko czy będę na 100% będę wiedział dopiero koło 16-16:30. Jakby co to spotykamy się koło Auchan czy hali na Skorupki? I o której?

Witam będę pod auchanem gdzieś tak 18:30 1900

Edytowane przez Wojtek125 (wyświetl historię edycji)

Pozdrawiam Wojtek  :riding:

Opublikowano

Oki. To ja też tak podjadę :smile:

Opublikowano

Ja się piszę na latanie w niedzielę , jeśli oczywiście będą chętni :-)

W dniu 25.08.2016 o 14:46, KosaEzg92 napisał(a):

8pGxvd.jpg

Fantastyczne zdjęcie ,rewelacyjnie :-)