morales79 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Dzięki koledzy za mile latanie:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 niestety troszkę się rozlecieliśmy po drodze, następnym razem to się poprawi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Fakt trochę się grupa rozpadła, ja z kolegą mieliśmy prawie dzwonek, a grupa sobie pojechała nawet się nie zorientowała ze coś jest nie tak i w ten sposób zgubiłem z kolegą grupę bo zdążyła się oddalić na znaczną odległość. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Kto z Was będzie jutro na grillu? Będę zaraz po 15.00 0 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Tomku a skąd będziesz jechał? Właśnie chce wpaść na trochę bo potem muszę jechać a razem raźniej....Ktoś jeszcze z 125 leci? 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Ja norma jestem padlinę już kupiłem na grilla 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Jadę z Janowa. Mam nadzieje, ze pare osob sie pojawi. 0 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales79 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Jak tam panowie ktoś jutro jedzie pod hale? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymike86 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Ja niestety nie dam rady o 16 wyjeżdżam nad morze. Może następnym razem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Jestem jutro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi74 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Witam Bardzo chetnie dołącze do was . Piszę się na wspólny wypad Pozdrawiam Mieszkam w okolicach Lutomierska i mogę pokazać kilka extra miejsc na wypad. Planuje objazd Jeziorska - czy jest ktoś chętny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 jakieś szczegóły... data ... godzina 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boromir Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Również się podpinam do tematu. 0 Cytuj Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 To i ja bym się pisał rzecz jasna, oby tylko wycelować z pogodą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boromir Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Czy Ktoś ze 125 się wybiera dziś pod hale ? 0 Cytuj Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boromir Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 (edytowane) liczyliśmy na małą spod samolotu ale może następnym razem Nam najbardziej pasują czwartki choć do Jeziorska może być ciężko o 18 wyruszyć . Pozdrawiamy. Edytowane 7 Maja 2015 przez boromir (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Nad jeziorsko to najlepiej w jakiś weekendzik sie zgadać tak np koło godz13-14 i wtedy w grupce można pojechać z prędkością "spacerową" jak to w 125tkach bywa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 No i nie wytrzymałem i się zarejestrowałem. Czekam na konkretną propozycję a tu tylko ogólniki. Co powiecie na sobotę 16 maja, powiedzmy godzina 11:00? Miejsce zbiórki Gdzieś tak w pół drogi do piekieł, zależy kto będzie chętny, dla mnie wsiorawno. Jeśli będą chętni to traskę się wymyśli. Pozdrawiam 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Powiem tak w czwartek z pod hali pojechaliśmy do Uniejowa na termy więc dla chcącego nic trudnego pomijam fakt że złapał nas deszcz więc jak ktoś nie penia to nie straszne mu 120 kilometrów więc jak ktoś jest chętny zawsze w czwartek jakaś trasa jest 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boromir Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Szkoda ze sie nie stykneliśmy /my byliśmy o 18 ale jak przyjechały z redbula zwineliśmy się / w sumie to pogoda nas przestraszyła ale może nast razem 0 Cytuj Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Kto dziś jedzie na Moto Weteran Bazar może jakaś ustawka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Ja chciałem ale aura nie bardzo.... 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Miło było, ale ja jak zwykle co drugi czwartek. Panowie (i ewentualnie panie choć tych tu nie widzę) wybiera się ktoś maluszkiem do Aleksandrowa? 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Piękna pogoda, zrobiłem sobie dziś przelocik: Zgierz-Aleksandrów-Grotniki-Ozorków-Biała-opłotkami do Strykowa- Łódź- Zgierz, łącznie jakieś 80 km czystej przyjemności. Aż miło było sobie pojeździć. Pozdrawiam 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekgnr Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Piękna pogoda, zrobiłem sobie dziś przelocik: Zgierz-Aleksandrów-Grotniki-Ozorków-Biała-opłotkami do Strykowa- Łódź- Zgierz, łącznie jakieś 80 km czystej przyjemności. Aż miło było sobie pojeździć. Pozdrawiam Heej, To mój pierwszy post tutaj więc witam wszystkich Andrzeju, w takim razie musimy się ustawić bo też jestem ze Zgierza i też mam Virago 125 także piątka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi