Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jasne. Zapraszamy innych.

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Witam wszystkich.

Ma pytanie czy czw spotkanie o 18 pod Halą Sportową jest aktualne?

Czy ktoś z Was wie coś o spotkaniach motocyklistów w srody okolo 18-19 na parkingu obok lotniska/wysypiska na Lublinku ?

Z góry dziękuje za odpowiedź.

Pozdrawiam Wojtek  :riding:

Opublikowano

Czwartkowe o 18 +/+ ale ludzia ok 17 sie zbieraja, ja podjezdzam kolo 17-30 i juz jest z kim sie witac, a pienista 85 i gymkhana jest 17/17-30

Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. 

Opublikowano

Czwartek o 18 OK, ale dlaczego pod halą sportową, a nie w Pasażu Łódzkim nieopodal KFC? Ustalmy kochani jedno miejsce, obojętnie które (w sumie blisko siebie), bo nam się drogi rozjeżdżają.   

Opublikowano

Czwartek o 18 OK, ale dlaczego pod halą sportową, a nie w Pasażu Łódzkim nieopodal KFC? Ustalmy kochani jedno miejsce, obojętnie które (w sumie blisko siebie), bo nam się drogi rozjeżdżają.   

Witam

Z tego co wywnioskowałem z postów z forum to spotkania 125 -tek są pod halą a większych maszyn na Pasażu. Jeśli jest inaczej sprostujcie mnie.

Opublikowano

Ktoś ze Zgierza wybiera się dziś na gymkhane? 17 z minutami będę jechał z osiedla

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Witam

Ja sie wybieram.Z tym ,że bede startował z Rąbienia. Proponuje spotkanie 17 30 parking przy rondzie w Rabieniu vis a vis kościoła. Jeśli odpowiada Ci ten termin proszę o sms z potwierdzeniem. 

Opublikowano

Jakie to ulice?

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Z tego co ja wiem male i duze spotykaja sie na włókniarzy na parkingu CH Auchan

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

I tam tez miejsce jest na maluchy, zaden problem i bardziej zgrana spolecznoscna dwoch kolkach

Opublikowano

Jasne że tak. W takim razie spotkanie o 18.00  na parkingu Pasażu Łódzkiego - CH Auchan przy Al. Jana Pawła II (Włókniarzy zaczyna się po drugiej stronie Mickiewicza). 

Opublikowano

no ale my np. możemy się spiknąć przed starszymi braćmi notabene zjeżdżający się od 18-30 +/-

Opublikowano

Siemka panowie .Ryzkujemy pogode i latamy po poludniu ?

Opublikowano

ja tam zrobię tylko rundkę koło komina i tyle. wymieniłem olej i ustawiłem zawory ale coś mi jeszcze nie pasuje (coś mi zgrzyta w silniku al\bo to tylko łańcuch) 

Opublikowano

Witam

Zaryzykuje i podjade dzis na Auchana tylko nasmaruje lancuch po wczorajszym deszczu.

Opublikowano (edytowane)

Ladies and Gentlemen. Kto gotów jutro o 9.00 ze zgierskiego Shella przy Kasprowicza uderzyć w traskę?

Edytowane przez PH7 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Cześć. Wybiera się ktoś jutro na FŁM Night ?

Opublikowano

No jasne ze tak

No jasne ze tak

Opublikowano

Nie wiem, o której startujecie ale widzę, że część osób jest z górnej :smile: i tak sobie myślę,

że raźniej byłoby w kilka maszyn polecieć no i ja z kumplem będziemy startować spod Maca na Kurczakach

bo ja jadę z Górnej, a on podjedzie z EZG, tylko jeszcze nie wiemm dokładnie o której, ale myślę, że 20 trochę po 20ej

bo wcześniej to chyba nie ma sensu...

Także jak ktoś chciałby się przyłączyć to czemu nie;)

Opublikowano

Nie wiem, o której startujecie ale widzę, że część osób jest z górnej :smile: i tak sobie myślę,

że raźniej byłoby w kilka maszyn polecieć no i ja z kumplem będziemy startować spod Maca na Kurczakach

bo ja jadę z Górnej, a on podjedzie z EZG, tylko jeszcze nie wiemm dokładnie o której, ale myślę, że 20 trochę po 20ej

bo wcześniej to chyba nie ma sensu...

Także jak ktoś chciałby się przyłączyć to czemu nie;)

Ja chętnie się podłączę, liczyłem, że zbierze się jakaś większa grupa 125-tek. Do zobaczenia jutro o 20-tej pod Mc.

Opublikowano

Czyli widzmy sie o 20 na Kurczakach pod MC_D wyjazd 20:15/20 bez opcji tankowania i wyplatu z bankomatu

Opublikowano (edytowane)

W temacie FŁM jakieś wstępne plany są na Widzewie w mcdonalds. Ale jeżeli we wskazanym miejscu się spotkacie i nic mi nie wypadnie to podjade.

Edytowane przez arko0426 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Czyli widzmy sie o 20 na Kurczakach pod MC_D wyjazd 20:15/20 bez opcji tankowania i wyplatu z bankomatu

Chętnie się podłącze.