ralf77 Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Witam.Kamil tyle grzybów zebraliśmy że ledwo się zabraliśmy. Ale duża patelka wyszła smacznych podgrzybków i gąsek No i przejażdrzka z Mirem fajnymi drogami . .Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosaEzg92 Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 A ja Rafał wracam z nad morza tydzień wcześniej . Pamiętasz co Ci o babci opowiadałem no i niestety dziś w nocy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasl Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Panowie odnośnie niedzieli to przeglądałem forum i zauważyłem ze jest szkolenie z motoTomasz w Pabianicach. Ktoś sie moze wybiera na to? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaro Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Panowie odnośnie niedzieli to przeglądałem forum i zauważyłem ze jest szkolenie z motoTomasz w Pabianicach. Ktoś sie moze wybiera na to? Ja się wybieram 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Ja też 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 A ja Rafał wracam z nad morza tydzień wcześniej . Pamiętasz co Ci o babci opowiadałem no i niestety dziś w nocy Kamil, bardzo Ci współczuję. Wiem co teraz czujesz. Te nasze kochane babcie dają nam wnukom kawał serducha i częstokroć z nimi w dzieciństwie spędzamy więcej czasu, niż z zapracowanymi rodzicami. Trzymaj się i wracaj do nas jak najprędzej, bo nie ma lepszego lekarstwa na troski i zmartwienia, niż jazda na moto. Ralf i Miro, czy niedziela o 8.00 na zgierskim Shellu zostaje? Czy ktoś chce pośmigać jutro? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyk Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Ja się wybieramJa tez Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Witam.Kamil wyrazy współczucia dla Ciebie i Twojej rodziny. Paweł a może wybierzemy się na trening do Pabianic na godzinkę lub dwie ? 10;40 jest zbiórka . Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 A gdzie to sie odbywa? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Pabianice lutomierska 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Siemanko boys and girls.Moze w czwartek po spocie machniemy pare metrow ? Obczaimy jakas delikatna traske ?Nie wiem moze tak przez prage ( oczywiscie ta kolo poddebic ) na tame w jeziorsku ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 (edytowane) Jestem za. Kto jeszcze reflektuje? Tylko poważne oferty. Tylko proponuję ze swej strony godzinę wcześniej czyli 18.00, bo 19.00 chyba jest troszeczkę za późnawa. Ale to do dogadania. Edytowane 25 Lipca 2016 przez PH7 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Witam.A już myślałem że lecimy na Czechy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Ty Ralf nie bądź taki żartowniś. Ty się zrywaj w czwartek z roboty, bo mamy dwie niedziele do nadrobienia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Pawle, ja to będę z kroplówką na plerach zap...ał do nocy te bmki ,żeby do piątku wszystkie pokończyć . iiiiiii WAKACJE 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Ty weź z rana jakąś koparę, zgnieć ten szrot i będziesz miał wakacje od jutra. I to długie na dodatek. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Gdzie ja koparkę rano znajdę z trzeźwym operatorem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosaEzg92 Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 (edytowane) Dzięki Rafał i Paweł. Ja juz jestem w domu jak coś z chęcią pojezdze z wami. Edytowane 25 Lipca 2016 przez KosaEzg92 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyk Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) Moze sie uda wyrobic w czwartek to bede na 18 Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Edytowane 26 Lipca 2016 przez Patyk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas88 Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Moze dzis ktos ma ochote nieco posmigac ? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Czemu nie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas88 Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Ja specjalnie nie mam pomysłu dokad, ale jakieś kółeczko mozna zakrecic. To co? O której i gdzie? Ja przebywam teraz przy skrzyżowaniu Marszalkow Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Podaj jakieś miejsce. Ja z Andrespola potrzebuję pół godziny, czyli powiedzmy 18.15. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas88 Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Jesli ci pasuje to wolalbym nieco pozniej, powiedzmy 19.15. parking pod Obi? Chyba jest po srodku Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH7 Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 OK. Może jeszcze ktoś się podłączy. Ustalamy OBI 19.15. Teraz w takim razie jadę załatwić jedną sprawę i już nie mam dostępu do neta. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi